Chat with us, powered by LiveChat

Elevationssenge 210x200

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Elevationsseng 210x200

For at kunne yde vores bedste kræver det en god nattesøvn, så vi kan fungere i hverdagen. Vi bruger en tredjedel af vores liv i sengen, hvilket gør at valget af seng er vigtigt. Hos Sengetid.dk er du sikker på at finde et bredt udvalg af eksklusive senge som tilbyder høj kvalitet og komfort. Alle senge er grundigt beskrevet med informationer og detaljer om sengene, så du får en grundig forståelse af sengenes funktioner og kvaliteter, som vil matche dit behov.

Det kan være svært at vurdere en seng ud fra at prøve dem i en fysisk butik, derfor tilbyder vi vores eksperthjælp, så du får den helt rigtige model, der passer til dine behov og ønsker de næste mange år. Hos Sengetid har du derfor altid mulighed for at få en personlig guide over telefonen. Vores kundeservice tilbyder vores hjælp fra klokken 9-22 alle hverdage og weekender på telefonnummeret 70 60 55 53. Du kan også kontakte os på mailen hej@sengetid.dk eller med vores chat på hjemmesiden.n hej@sengetid.dk eller med vores chat på hjemmesiden.

King size - Elevationsseng 210x200 cm

Elevationssengen 210x200 giver dig masser af plads til at brede sig og god mulighed for bevægelse til dig og din partner. De 210x200 cm gør at der ikke bliver kamp om pladserne. 210x200 elevationssengen giver altså en skøn rummelig dobbeltseng, hvor der er plads til hele familien.

Normalt ligger vi 7-8 timer i sengen om natten, og selvom størrelsen er et stort skridt til at få høj søvnkvalitet, vil madrassen også få en indflydelse på din søvn. Hos Sengetid.dk kan du derfor personalisere madrassen, så den opfylder jeres egne behov hver især. Det betyder at hvis din partner eksempelvis hellere vil have en fast madras, men du sover bedre på en medium blød, vil det være muligt at få de to forskellige hårdheder i én og samme madras. Du har også mulighed for at personliggøre sengen ved at få lys under sengen. Lyset kan tændes manuelt på fjernbetjeningen, når du træder ud af sengen. Hvis du har erfaringer med at madrassen i en elevationsseng kan skride i siden eller bunden, kan du tilvælge en madrasbremse for at undgå dette.

Elevationssengen på 210x200 er en af de største senge hos Sengetid.dk, men den kommer selvfølgelig også med elevation. Elevationen vil du kunne anvende uafhængigt af hinanden. Elevationen er god til at finjustere sengen efter dit behov om både om dagen og natten. Så hvis du ønsker at sidde og spise morgenmad eller læse en bog om dagen i siddende position er der fri mulighed for at ændre positionen med fjernbetjeningen. For nogle er det også godt at gøre brug af elevationen i løbet af natten for at få benene op eller til at rejse overkroppen mere op for at forbedre din vejrtrækning, hvis du har tendens til at snorke.

Alle disse personlige funktioner er til for at du får den bedste oplevelse med din seng og at du opnår den bedste nattesøvn.

Bæredygtigt, enkelt, tidløst design

Vores 210x200 elevationssenge er produceret af dygtige håndværkere, som har styr på kvalitet og design. Sengen er derfor i et tidløst, enkelt og stilrent design, som vil passe ind i alle soveværelser. Du kan selv vælge, om du ønsker lysegrå, mørkegrå eller sort som sengens basisfarve, eller vores nye jordnære farver som sand og mørkeblå. I det at sengen produceres i Danmark og Sverige, bliver miljøet skånet for alle omkostningerne når sengen fragtens hjem.

Hos Sengetid.dk har vi droppet alt overskydende emballage for at skåne miljøet. De fleste af vores elevationssenges motor larmer nærmest ikke og er ligeledes produceret af det danske Linak, der fokuserer meget på enkelte bæredygtige løsninger. Størstedelen af delene i motoren er PVC-frie, hvilket understreger Linak som et af markedets mest miljørigtige producenter. Når du køber en seng fra Sengetid.dk, investerer du også i en miljøvenlig seng i et lækkert tidløst design.

14 dages returret, 25 års garanti og 101 nats ombytningsret

Hvis du finder ud af at sengen ikke falder i din smag eller lever op til dit behov, så tilbyder vi 14 dages returret, hvorefter du kan få hjælp fra vores kundeservice team til at finde en anden løsning. Derudover giver vi op til 25 års garanti på vores senge, 101 nats ombytning på madrassen og 5 års garanti på selve Linak motoren. Det vigtigste er at du skal føle dig tryg når du køber en ny seng, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig.