Chat with us, powered by LiveChat

Quilts of Denmark

Leder du efter dyner og puder, som er produceret af de bedste materialer under ordentlige forhold, hvor der samtidig er taget højde for en sublim komfortevne? Så er Quilts of Denmark det rette brand for dig. 

Udover den høje kvalitet er Quilts of Denmark kendt for at designe og fremstille sine dunprodukter med inspiration fra de danske øer.

12 varer

pr side
Faldende

12 varer

pr side
Faldende

En hyldest til de danske småøer

Quilts of Denmark har produceret puder og dyner i mere end 20 år, og har på intet tidspunkt valgt at gå på kompromis med hverken kvalitet eller produktionsforhold. Ø-serien er en hyldest til øerne i Danmark, og der er hentet inspiration i alt lige fra det barske Vesterhav til fjorde, vige og bugter, som emmer af ro og idyl.

I sortimentet finder du både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner, hvilket gør det nemt at skifte alt efter behov og årstid. Dynerne og hovedpuderne kommer i forskellige størrelser, så du altid kan finde en, som passer efter dine personlige præferencer. Quilts of Denmark anvender både moskusdun, gåsedun, andedun, (økologisk)bomuld, lyocell, super cambric og satinvævet bomuld i deres produkter.

Høje standarder med certificeringer

Under produktionen af Quilts of Denmarks puder og dyner er der både taget stilling og hensyn til dyrevelfærd og miljøet, såvel som brandet altid har øje for din sundhed. Når du køber en dyne eller hovedpude fra Quilts of Denmark, er du garanteret et produkt, som er fuld af certificeringer, herunder Svanemærket, Asthma Allergy Nordic og Nomite, som er din garanti for et allergivenligt produkt.

Du vil også finde DownPass og Downafresh, som sikrer, at der anvendes de reneste dun samtidig med, at dyrevelfærden er i orden. Til slut kan der nævnes OEKO-TEX certificeringen, som sikrer dig mod sundhedsskadelige og kemiske stoffer.

Hos Sengetid er vi stolte af at forhandle et kvalitetsbrand, som er 100% dansk og gør sit for at bevare de danske håndværkstraditioner uden at gå på kompromis med hverken dyrevelfærd, miljø eller sundhed.