Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Natur Elevation 180x210 cm

42.995 kr

 • Dansk design og håndværk
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • 10 cm topmadras i højeste kvalitet af natur latex med vaskbart betræk
 • Valgfri egetræsben eller metalben
 • Op til 11 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 68 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Natur Elevation 180x210 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

42.995 kr

Prestige Natur Elevation 180x210 cm
Prestige Natur Elevation 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

NORHLAND - Prestige Natur Elevation
Oplevelsen af komfort og velvære får pludselig en helt ny dimension, når man fornemmer, hvad en rigtig god, solid og funktionel elevationsseng kan gøre for din livskvalitet. Med vores NORHLAND - Prestige Natur Elevation giver vi forbrugeren mulighed for at erhverve sig en Norhland seng, der tilbyder masser af natur, fleksibilitet og mobilitet. Vores NORHLAND - Prestige Natur Elevation er skabt med et ønske om at imødekomme forbrugernes stigende efterspørgsel på elevationssenge med fokus på natur latex og komfort, som kan danne base for en mere end blot fortrinlig søvn. Men som samtidig giver muligheden for kunne læse, se film, spise og meget andet gør pludselig sengen til en endnu vigtigere brik. Derfor tilbyder vi  denne lækre NORHLAND - Prestige Natur Elevation, som kan præcis det, man søger efter som forbruger. Vi sørger for, at kvaliteten af materialerne er i højsæde, da vi udelukkende anvender de bedste og mest solide materialer under konstruktion, som fremstilles på vores fabrik i Danmark af danske håndværkere.

Elevationsseng af høj kvalitet fra træramme til topmadras
For at skabe det mest solide fundament for denne NORHLAND - Prestige Natur Elevation har vi givet den en 21 cm træramme, som er så sikker, at vi giver hele 25 års brudgaranti med. Ovenpå trærammen har vi selve madrassen, som er en springmadras, der er udstyret med pocketfjedre af rigtig høj kvalitet. Disse er endda forsynet med op til 11 forskellige komfortzoner, hvilket betyder, at der er trykaflastning særligt de steder, hvor man har mest behov for støtte. Her kan nævnes nakke, skuldre og lænd. Fjedrene kommer også med 25 års brudgaranti, hvorfor du er sikker på, at du har en velfungerende Norhland seng i rigtig mange år. Ovenpå fjedrene har vi et lag Cooltex polstring på 25 mm, som bidrager yderligere til optimal liggekomfort. Norhland sengen fås i en medium, fast eller ekstra fast i hårdhed.

Toppen af poppen - Topmadras i 100% natur latex
Ønsker du en naturlig topmadras i højeste kvalitet af natur latex? Så er NORHLAND - Prestige Natur Elevation et godt valg. Der er sket en stor udvikling på topmadras området. Med til denne NORHLAND - Prestige Natur Elevation følger der en rigtig lækker naturlig topmadras på hele 10 cm i 100% natur latex. Latex giver en grundig ventilerende effekt under din nattesøvn. Udover det giver natur topmadrassen en formidabel trykaflastning og leder varmen væk fra kroppen, således at du oplever, at den understøtter dine behov på fornem vis. Topmadrassen betræk er vævet i 3D bamboo stof som er meget ventilerende, og så er det vaskbart.

Fjernstyret motor fra danske Linak
Da vi kun anvender de bedste materialer til at producere vores Norhland senge med, gør vi naturligvis også brug af danske Linak, når det kommer til motoren på elevationssengen. Den er yderst støjsvag, driftssikker og utrolig stabil og pålidelig. Den bruger ikke ret meget strøm, og du kan kontrollere den ved hjælp af den trådløse fjernbetjening, som tillader dig at indtage alle mulige og umulige positioner i sengen. Vi giver 5 års garanti med på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Naturlatex (badge)
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 68 cm. total (19 cm. ben, 21 cm. ramme m. lameller, 18 cm. madras, 10 cm. topmadras)
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre Op til 11-zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
Polstring Ventilerende cooltex skum
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Antal lameller 42 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras NATUR LATEX topmadras i højeste kvalitet af latex og med vaskbart betræk
Antiskrid Ja
Ben Standard er 19 cm - fås i flere størrelser
Anbefaling af vægt Anbefales op til 125 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere