Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Natur Elevation 120x200 cm

29.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Attribute icon Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Attribute icon 8 cm topmadras i højeste kvalitet af natur latex med vaskbart betræk
 • Attribute icon Valgfri egetræsben eller metalben
 • Attribute icon Op til 11 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 68 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Natur Elevation 120x200 cm

Natur Topmadras - 100% Latex - Hvid - 120x200 cm   + 0 kr

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

29.995 kr

Prestige Natur Elevation 120x200 cm
Prestige Natur Elevation 120x200 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

NORHLAND - Prestige Natur Elevation
Oplevelsen af komfort og velvære får pludselig en helt ny dimension, når man fornemmer, hvad en rigtig god, solid og funktionel elevationsseng kan gøre for din livskvalitet. Med vores NORHLAND - Prestige Natur Elevation giver vi forbrugeren mulighed for at erhverve sig en Norhland seng, der tilbyder masser af natur, fleksibilitet og mobilitet. Vores NORHLAND - Prestige Natur Elevation er skabt med et ønske om at imødekomme forbrugernes stigende efterspørgsel på elevationssenge med fokus på natur latex og komfort, som kan danne base for en mere end blot fortrinlig søvn. Men som samtidig giver muligheden for kunne læse, se film, spise og meget andet gør pludselig sengen til en endnu vigtigere brik. Derfor tilbyder vi  denne lækre NORHLAND - Prestige Natur Elevation, som kan præcis det, man søger efter som forbruger. Vi sørger for, at kvaliteten af materialerne er i højsæde, da vi udelukkende anvender de bedste og mest solide materialer under konstruktion, som fremstilles på vores fabrik i Danmark af danske håndværkere.

Elevationsseng af høj kvalitet fra træramme til topmadras
For at skabe det mest solide fundament for denne NORHLAND - Prestige Natur Elevation har vi givet den en 21 cm træramme, som er så sikker, at vi giver hele 25 års brudgaranti med. Ovenpå trærammen har vi selve madrassen, som er en springmadras, der er udstyret med pocketfjedre af rigtig høj kvalitet. Disse er endda forsynet med op til 11 forskellige komfortzoner, hvilket betyder, at der er trykaflastning særligt de steder, hvor man har mest behov for støtte. Her kan nævnes nakke, skuldre og lænd. Fjedrene kommer også med 25 års brudgaranti, hvorfor du er sikker på, at du har en velfungerende Norhland seng i rigtig mange år. Ovenpå fjedrene har vi et lag Cooltex polstring på 25 mm, som bidrager yderligere til optimal liggekomfort. Norhland sengen fås i en medium, fast eller ekstra fast i hårdhed.

Toppen af poppen - Topmadras i 100% natur latex
Ønsker du en naturlig topmadras i højeste kvalitet af natur latex? Så er NORHLAND - Prestige Natur Elevation et godt valg. Der er sket en stor udvikling på topmadras området. Med til denne NORHLAND - Prestige Natur Elevation følger der en rigtig lækker naturlig topmadras på hele 10 cm i 100% natur latex. Latex giver en grundig ventilerende effekt under din nattesøvn. Udover det giver natur topmadrassen en formidabel trykaflastning og leder varmen væk fra kroppen, således at du oplever, at den understøtter dine behov på fornem vis. Topmadrassen betræk er vævet i 3D bamboo stof som er meget ventilerende, og så er det vaskbart.

Fjernstyret motor fra danske Linak
Da vi kun anvender de bedste materialer til at producere vores Norhland senge med, gør vi naturligvis også brug af danske Linak, når det kommer til motoren på elevationssengen. Den er yderst støjsvag, driftssikker og utrolig stabil og pålidelig. Den bruger ikke ret meget strøm, og du kan kontrollere den ved hjælp af den trådløse fjernbetjening, som tillader dig at indtage alle mulige og umulige positioner i sengen. Vi giver 5 års garanti med på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 120 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre Op til 11-zoners pocket/multipocketfjedre.
Polstring Ventilerende cooltex skum
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Antal lameller 28 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras NATUR LATEX topmadras i højeste kvalitet af latex og med vaskbart betræk
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 125 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.