Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Luksus Superior 180x200 cm

24.995 kr

  • Dansk design og håndværk
  • Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
  • Valgfri ben (Egetræ eller sort egetræ)
  • Uovertruffen komfort i hele 3 lag
  • Produceret i Danmark
  • 25 års garanti
  • Totalhøjde med 10 cm ben: 64 cm
  • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Luksus Superior 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

24.995 kr

Prestige Luksus Superior 180x200 cm
Prestige Luksus Superior 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Luksus Superior

Vil du have noget af det bedste indenfor kontinentalsenge? Prestige Luksus Superior fra Norhland er noget af det bedste og mest eksklusive vi har i vores sortiment af kontinentalsenge. Her får du en usædvanlig stor mængde komfort med den velkendte kontinentalseng-opbygning, der kommer i flere lag. Prestige Luksus Superior bliver produceret på en anerkendt fabrik i Jylland i Horsens, hvor danske, kvalitetsbevidste håndværkere bygger med stor præcision og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer. Som en helhed er sengen en synergi mellem det eksklusive og det fornødne, som er fundamentet for den perfekte søvn.

Prestige Luksus Superior har et robust udseende og har et stort betræk, som "gemmer" de mange madrasser, som sengen er opbygget af. Det giver et flot og minimalistisk design, der vil pryde ethvert soveværelse. Du kan vælge Prestige Luksus Superior i 5 flotte og jordnære farver - vælg den farve der passer bedst til din personlige stil.

Hele 3 komfortlag

Prestige Luksus Superior er en høj og robust kontinentalseng. Den er bygget som en traditionel kontinentalseng med hele 3 komfortlag - boxmadras, springmadras og topmadras. I bunden har vi en boxmadras fremstillet af langtidsmodnet svensk fyrretræ og pocketfjedre til at gøre boxmadrassen stabil og holdbar. Ovenpå boxmadrassen har vi en lækker, vendbar springmadras med fleksible pocketfjedre. Fjedrene kan tilpasses efter vægt, og du kan derfor få en seng der passer til din krop og præferencer. Du kan vælge medium, fast eller ekstra fast i hårdhed. For at du ikke sover direkte på fjedrene er de belagt med et 25 mm ventilerende Cooltex skum, som giver endnu et lag komfort. Både boxmadrassen og springmadrassen er pakket ind i tykt og slidstærkt tekstil, som beskytter underlaget. 

Norhland er indbegrebet af god kvalitet, og som indikation på den lækre kvalitet tilbyder vi 25 års garanti på ramme- og fjederbrud. En seng fra Norhland, er en seng du kan få glæde af i rigtig mange år.

Luksus topmadras fuldender værket

Som om at det ikke er nok med førnævnte madrasser og komfortlag, medfølger en luksuriøs topmadras i 10 cm i mærket Norhland. Luksus topmadrassen er vævet i 3D bambus og har vaskbart betræk. Topmadrassen er ventilerende og der er mulighed for at tage betrækket af topmadrassen, for at vaske det eller lufte det.

Du kan sætte et personligt præg på din Luksus topmadras, da den både kan vælges i latex og wonderpur. Har du det varmt om natten og sveder du meget under din søvn, er en Latex topmadras formidabel til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen, så du får den rette temperatur. Den har en unik trykaflastende effekt, som gør, at du altid ligger optimalt med støtte alle de rigtige steder. Søger du noget diametralt modsat, er vores Wonderpur topmadras en dejlig topmadras, som er fremstillet af en tyk memory skum, som former sig efter din krop. Den holder på varmen, og så får du en god støttende topmadras. 

Vælg den seng, som passer til dit behov

En ny seng er en investering i sundhed, velvære og livskvalitet, da du fornyer din energi i din seng. Derfor skal den imødekomme din krops behov og ønsker, så den får den støtte og komfort, som den har brug for. Prestige Luksus Superior bliver produceret i Danmark og er derfor produceret i absolut topkvalitet. Det betyder at med Norhland køber du en seng, som du har i mange år. 

Ønsker du at investere i en seng, der kan give dig en god støtte til kroppen under din nattesøvn, så er det Prestige Luksus Superior du skal vælge.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 64 cm totalhøjde
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre Op til 11-zoners pocket/multipocketfjedre.
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Naturligt / organisk betræk vævet af bambus
Topmadras 10 cm luksus topmadras m. latex- eller wonderpur kerne, i ventilerende bamboo 3D betræk som er vaskbart
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere