Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Eksklusiv opbevaringsseng 160X200 cm

29.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri Eksklusiv Latex eller Wonderpur topmadras m. sommer/vinter side
 • Attribute icon Valgfri smukke sengeben (Egetræ eller sort egetræ)
 • Attribute icon 9 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Uovertruffen kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Eksklusiv opbevaringsseng 160X200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

29.995 kr

Prestige Eksklusiv opbevaringsseng 160X200 cm
Prestige Eksklusiv opbevaringsseng 160X200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Ekslusiv Opbevaring

Opgrader dit soveværelse med Prestige Eksklusiv opbevaringsseng i absolut topkvalitet.

Prestige Eksklusiv opbevaringsseng fra Norhland er ikke bare en seng, det er en luksuriøs oplevelse af komfort og kvalitet, der vil løfte dit soveværelse til et nyt niveau.

Eksklusive egenskaber

Med Prestige Eksklusiv opbevaringsseng får du alt, hvad du behøver for en ultimativ søvnoplevelse. Den leveres komplet med valgfri topmadras, ben og levering lige til kantstenen. Men det er ikke alt - denne seng har også en unik funktion, der skiller sig ud: en eksklusiv topmadras med en sommerside og en vinterside. Sommersiden er kølende, mens vintersiden er varmende, hvilket giver dig den perfekte søvn hele året rundt. Dette er ægte luksus til dine nætter.

Komfort i fokus

Prestige Eksklusiv Box er designet med din komfort i tankerne. Den dobbelte lag af pocketfjedre sikrer en stabil og yderst behagelig søvnoplevelse, uanset dine præferencer. Den medfølgende topmadras, enten i Latex eller Wonderpur, tilføjer ekstra lag af komfort og støtte, så du kan vågne op føle dig fuldstændig udhvilet og klar til dagen.

Stilfuldt dansk design

Denne seng er ikke kun en kilde til komfort, den er også en smuk tilføjelse til ethvert soveværelse. Med sit minimalistiske udseende og tidløse detaljer er Prestige Eksklusiv opbevaringsseng en perfekt balance mellem form og funktion. Vælg mellem fem flotte farver, herunder sort, lysegrå, mørkegrå, sort og sand, og skab dit eget personlige udtryk i dit soveværelse.

Opbevaring med stil

Men Prestige Eksklusiv opbevaringsseng er mere end bare en seng - den er også et praktisk opbevaringsmøbel. Med smarte opbevaringsløsninger under sengen kan du nemt organisere dit soveværelse og skabe plads til dine ting, samtidig med at du bevarer sengens æstetik og elegance.

Garanti for kvalitet

Med Prestige Eksklusiv Box får du ikke kun en seng, du får også en investering i din fremtidige søvnkvalitet. Med hele 25 års garanti på ramme og fjedrebrud kan du være sikker på, at denne seng er bygget til at holde i mange år fremover. Det er dansk kvalitet på sit bedste. Gør drømmen om en bedre søvn og et smukt soveværelse til virkelighed med Prestige Eksklusiv Box opbevaringsseng fra Norhland.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Opbevaringssenge
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 160 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Eksklusiv topmadras med sommer/vinterside, på hele 8 cm
Antiskrid Nej
Ben Standard 19 cm - fås i flere farver

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.