Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Eksklusiv Komfort 180x200 cm

Før 24.995 kr

Nu kun 10.995 kr

 • Dansk design og håndværk
 • Valgfri Eksklusiv Latex eller Wonderpur topmadras m. sommer/vinter side
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Uovertruffen komfort i hele 3 lag
 • Produceret i Danmark
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 10 cm ben: 62 cm
 • Uovertruffen kvalitet
 • GRATIS levering 20-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)
 • Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Prestige Eksklusiv Komfort 180x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før 24.995 kr

Nu kun 10.995 kr

Prestige Eksklusiv Komfort 180x200 cm
Prestige Eksklusiv Komfort 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Eksklusiv Komfort

Trænger du til en eksklusiv seng i høj kvalitet? Forkæl dig selv med en Prestige Eksklusiv Komfort, som er en af vores bedste kontinentalsenge fra Norhland. Prestige Eksklusiv Komfort er en robust og høj seng med en god indstigningshøjde. Den er opbygget med hele 3 komfortlag, der er med til at give en dejlig søvnoplevelse.

Prestige-serien er indbegrebet af dansk design og håndværk i absolut topkvalitet. Prestige Eksklusiv Komfort er ikke bare seng, det er et designopbjekt. Et stilrent og minimalistisk design med tidløse detaljer, som vil passe ind i ethvert nordisk inspireret soveværelse. Du kan sætte dit eget personlige præg ved at vælge mellem 5 jordnære farver - sand, mørkeblå, mørkegrå, lysegrå og sort. Vælg den farve der passer bedst ind i dit soveværelse, så Prestige Eksklusiv Komfort kan skabe blikfang i rummet.

Komfort i flere niveauer

Prestige Eksklusiv Komfort har en klassisk kontinentalsseng-opbygning med hele 3 komfortlag. Søvn har en stor betydning for vores humør og velvære. De 3 komfortlag er med til at give dig en behagelig komfortoplevelse, så du får en optimal nattesøvn og kan føle dig veludhvilet.

Det første komfortlag er en boksmadras der er fremstillet af langtidsmodnet svensk fyrretræ. Ovenpå boksmadrassen har vi en lækker, vendbar springmadras med pocketfjedre belagt med et 25 mm ventilerende Cooltex skum, som giver endnu et lag komfort. Den er pakket ind i en tyk og slidstærk tekstil, som beskytter underlaget. Springmadrassen er inddelt i op til 9 komfortzoner for at give den bedste og mest stabile støtte under din nattesøvn.

Springmadrassen kan justeres efter behov. Vi anbefaler at følge vores guide til valg af fasthed. Guiden tager udgangspunk i din vægt:

Under 75 kg MEDIUM

Mellem 75 kg og 95 kg FAST

Over 95 kg EKSTRA FAST

Eksklusiv topmadras fuldender værket

Det tredje og sidste komfortlag må ikke glemmes, da det har en stor indflydelse på din nattesøvn. Til Prestige Eksklusiv Komfort medfølger en lækker Eksklusiv topmadras på hele 8 cm, hvor du både kan vælge mellem Latex eller Wonderpur. Hvilken af disse du skal vælge, kommer meget an på dine behov.

Sveder du meget om natten og har det varmt generelt, er en Latex topmadras formidabel til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen, så du får den rette temperatur. Den har en unik trykaflastende effekt, som gør, at du altid ligger optimalt med støtte alle de rigtige steder.

Søger du noget diametralt modsat, er vores Wonderpur topmadras en særegen topmadras, som er fremstillet af en tyk memory skum, som former sig efter din krop. Den holder på varmen, og du får også god støtte.

Topmadrassen har sommer- og vinterside, hvilket gør at du kan tilpasse din topmadras efter sæson. På sommersiden er der bambus uld, som ventilere og på vintersiden er fåruld, som er med til at holde på varmen.

Håndværk i topkvalitet

Prestige Eksklusiv Komfort bliver produceret på en anerkendt fabrik i Jylland, hvor danske, kvalitetsbevidste håndværkere bygger med stor præcision og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer.

Alle materialer er nøje udvalgt, så den høje kvalitet sikres. Som en indikation på den gode kvalitet tilbyder vi 25 års garanti på ramme og fjederbrud.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 62 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Eksklusiv topmadras med sommer/vinterside, på hele 8 cm
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere