Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Delux opbevaringsseng 80X200 cm

14.995 kr

  • Attribute icon Dansk design og håndværk
  • Attribute icon Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
  • Attribute icon Valgfri smukke sengeben (Egetræ eller sort egetræ)
  • Attribute icon 9 komfortzoner
  • Attribute icon Produceret i Danmark
  • Attribute icon 25 års garanti
  • Attribute icon Uovertruffen kvalitet
  • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Delux opbevaringsseng 80X200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

14.995 kr

Prestige Delux opbevaringsseng 80X200 cm
Prestige Delux opbevaringsseng 80X200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Delux Opbevaringssenge

Forny dit soveværelse med Prestige Delux opbevaringsseng i enestående kvalitet:

Prestige Delux opbevaringsseng fra Norhland er mere end blot en seng - det er en eksklusiv blanding af komfort og luksus, der vil hæve standarden for dit soveværelse.

Unikke egenskaber

Prestige Delux opbevaringsseng leveres komplet med alt, hvad du behøver for den ultimative søvnoplevelse. Den inkluderer en valgfri topmadras, ben og levering lige til kantstenen. Men det er ikke alt - denne seng skiller sig ud med sin trenset Delux topmadras, som vil give en følelse af, at sove på en sky, hvilket sikrer en behagelig søvn året rundt.

Fokus på komfort

Prestige Delux opbevaringsseng er designet med din komfort i centrum. Med dens dobbelte lag af pocketfjedre sikres en stabil og behagelig søvnoplevelse, der imødekommer dine individuelle præferencer. Den medfølgende topmadras, enten i Latex eller Wonderpur med en kerne i 60mm, tilføjer ekstra komfort og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

Elegant dansk design

Denne seng er ikke kun en kilde til komfort, den er også en elegant tilføjelse til ethvert soveværelse. Med sit minimalistiske udseende og tidløse detaljer forener Prestige Delux opbevaringsseng form og funktion på smukkeste vis. Vælg mellem fem flotte farver - herunder sort, lysegrå, mørkegrå, sort og sand - og skab dit eget personlige udtryk i dit soveværelse.

Praktisk opbevaring

Men Prestige Delux opbevaringsseng er mere end bare en seng - den er også et praktisk opbevaringsmøbel. Med smarte opbevaringsløsninger under sengen kan du nemt organisere dit soveværelse og skabe plads til dine ting, samtidig med at sengens æstetik og elegance bevares.

Kvalitetsgaranti

Med Prestige Delux opbevaringsseng får du ikke kun en seng, du får også en investering i din fremtidige søvnkvalitet. Med hele 25 års garanti på ramme og fjedrebrud kan du være sikker på, at denne seng er bygget til at holde i mange år fremover. Det er dansk kvalitet, når det er bedst.

Gør drømmen om en bedre søvn og et elegant soveværelse til virkelighed med Prestige Delux opbevaringsseng fra Norhland.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Opbevaringssenge
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 80 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Sand, Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Nej
Ben Standard 19 cm - fås i flere farver

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.