Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Delux Kontinental 180x200 cm

24.995 kr

  • Dansk design og håndværk
  • Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
  • Valgfri egetræsben eller metalben
  • Uovertruffen komfort i hele 3 lag
  • Produceret i Danmark
  • 25 års garanti
  • Totalhøjde med 10 cm ben: 64 cm
  • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Delux Kontinental 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

24.995 kr

Prestige Delux Kontinental 180x200 cm
Prestige Delux Kontinental 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Oplev luksus med Prestige Delux Kontinental

Trænger du til en ny luksuriøs seng? Med denne Prestige Delux Kontinental har vi begået en genistreg, der byder på masser af komfort og fleksibilitet. Det er en god kontinentalseng, som vil give dig en dejlig søvnoplevelse. Sengen er produceret af nogle af de bedste, mest robuste og slidstærke materialer. Ønsker du en prægtig og nydelig seng, som har en god højde fra gulvet, får du her en af vores bedste senge i Prestige Kontinental-serien. Oplev luksus hver gang det er sengetid med de 3 lækre komfortlag, som er skabt til at facilitere den perfekte søvn. Sengen er yderst kompleks i sin opbygning, da der er tænkt på det hele, hvad angår behov og luksus. Har du brug for en ny seng, kan vi på det varmeste anbefale denne stabile og flotte kontinentalseng, som har alle de gode egenskaber, din krop har behov for. Den vil vække dine sanser med sin gode kvalitet og lækre materialer, så du vil få en god oplevelse Prestige Delux Kontinental.

Tre madrasser for optimal komfort

Sengen er bygget i tre eksklusive komfortlag - nemlig en ventilerende topmadras, vendbar springmadras og en boksmadras. Boksen er opbygget af pocketfjedre, som bliver suppleret med den vendbare springmadras der indeholder fleksible pocketfjedre, som sikrer stabiliteten i sengen. Springmadrassen har op til 11 zoner med skuldre- og hoftezoner, som giver maksimal støtte særligt ved nakke, skuldre og lænd. Pocketfjedre er de fjedre, der bl.a. afgør fastheden og hårdheden i sengen. Sengen fås i medium, fast eller ekstra fast hårdhed. Som et sidste lag før topmadrassen har vi over fjedrene et lag af 25 mm Cooltex-polstring. Både fjedre og træramme kommer med 25 års brudgaranti, hvilket indikerer, at vi står 100% inde for kvaliteten af denne lækre seng, som fås i farverne lysegrå, sand, sort, blå og mørkegrå.

Lækker og tyk topmadras

Som det tredje og øverste lag har vi en 10 cm Delux topmadras. Den lækre topmadras er trenset, så den sikrer den god kvalitet og holder på formen i mange år.

Delux topmadrassen fås i to typer kerner; Latex eller Wonderpur. Topmadrassens kerne er ca. 60mm og har bambusuld på hver side af kernen, som øger komforten og den totale oplevelse af at ligge i en seng. Hvilken type topmadras, der passer til dig, er meget op til dine behov. Sveder du meget om natten og har det varmt, kan vores Latex model være utrolig rar og behagelig at sove med. Den ventilerer godt og giver en utrolig god fast støtte og virker trykaflastende, således at du ikke synker uhensigtsmæssigt langt ned i topmadrassen.

Kan du ikke holde varmen om natten, har vi en wonderpur topmadras, som er fremstillet af en memory skum, der former sig efter din krop. I særdeleshed ved nakke, lænd og skuldre. Den omfavner sig om dig som en dyne, så du synker godt ned - dog samtidig med, at skummet støtter og yder fantastisk support de tunge punkter på kroppen, så du ligger perfekt.

Flot og stilren kontinental

Prestige Delux Kontinental har et minimalistisk design med tidløse detaljer. Kontinentalsengen kommer i 5 smukke og jordnære farver, så du kan sætte dit personlige præg, og vælge den farve der passer bedst til dit soveværelse eller gæsteværelse.

Prestige Delux Kontinental bliver produceret i Jylland og er bygget af dygtige danske håndværkere, der har mange års erfaring indenfor møbler.  Kvalitet og komfort er en mærkesag for os, og det er derfor ikke tilfældigt at Prestige Delux Kontinental bliver produceret i Danmark, der er kendt for at producere møbler i høj kvalitet og i et flot design. Som en indikation på den lækre kvalitet er der 25 års garanti på ramme og fjederbrud.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Populaer badge (orange)
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 64 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 10 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre Op til 11-zoners pocket/multipocketfjedre.
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Ventilerende Delux med latex eller wonderpur med betræk af naturligt bambus, på hele 10 cm
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere