Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Delux Komfort 180x210 cm

Før 26.995 kr

Nu kun 11.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon Uovertruffen komfort i hele 3 lag
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 10 cm ben: 64 cm
 • Attribute icon Uovertruffen kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Delux Komfort 180x210 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før 26.995 kr

Nu kun 11.995 kr

Prestige Delux Komfort 180x210 cm
Prestige Delux Komfort 180x210 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Prestige Delux Komfort

Vil du have noget af det ypperste inden for kontinentalsenge, er vores Prestige Delux Komfort noget af det fremmeste, vi har i vores sortiment. Her får du en usædvanlig stor mængde god komfort med den velkendte kontinentalseng-opbygning, der kommer i hele 3 komfortlag. Prestige Delux Komfort bliver produceret på en anerkendt fabrik i Jylland, hvor danske, kvalitetsbevidste håndværkere bygger med stor præcision og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer. Ønsker du at investere i en kvalitetsseng, der kan give dig en fornemmelse af god kvalitet og en eksklusiv søvnoplevelse, så skal du med garanti vælge Prestige Delux Komfort.

Hele 3 komfortlag

Prestige Delux Komfort fra Norhland er en kontinentalseng, som er høj og robust. Den er bygget i flere lag end andre konventionelle senge, da den byder på komfort i flere lag. I bunden har vi en boksmadras fremstillet af langtidsmodnet svensk fyrretræ. Ovenpå boksmadrassen har vi en eksklusiv, vendbar springmadras med pocketfjedre belagt med et 25 mm Cooltex skum, som giver endnu et lag komfort. Den er pakket ind i en tyk og slidstærk tekstil, som beskytter underlaget. Springmadrassen er inddelt i komfortzoner og har op til 9 zoner, der er med til at give en god og stabil støtte under din nattesøvn. Du kan sætte et personligt præg på din springmadras ved at vælge mellem 3 forskellige fasthed - medium, fast og ekstra fast. 

Som en indikation på den høje kvalitet tilbyder vi 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud.

Delux topmadras fuldender værket

Det tredje og sidste madraslag må ikke glemmes. Til Prestige Delux Komfort medfølger en lækker Delux topmadras i 10 cm. Delux topmadrassen er et niveau over vores almindelige topmadras, hvor du kan vælge mellem latex eller wonderpur. Hvilken af disse du skal vælge, kommer meget an på dine behov.

Sveder du meget om natten og har det varmt generelt, er en Latex topmadras formidabel til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen, så du får den rette temperatur. Den har en unik trykaflastende effekt, som gør, at du altid ligger optimalt med støtte alle de rigtige steder. Søger du noget diametralt modsat, er vores Wonderpur topmadras en særegen topmadras, som er fremstillet af en tyk memory skum, som former sig efter din krop. Den holder på varmen, og du får også god støtte.

Uanset hvilken type topmadras du vælger, er du garanteret en god topmadras i høj kvalitet og som er fremstillet i blødt samt ventilerende bamboo 3D betræk.

Vælg den seng, som passer til dit behov

Du kan sætte et personligt præg ved at vælge mellem 5 smukke afdæmpede farver. Prestige Delux Komfort laves i sand, sort, mørkegrå, lysegrå og mørkeblå.

Når du skal vælge den rette seng, er det essentielt for din søvn, at du ser på dine behov frem for alt andet. En ny kvalitetsseng fra Norhland er en investering i sundhed, velvære og livskvalitet, da du lader op i din seng. 

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 64 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 10 cm. topmadras)
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri trenset Delux topmadras 10 cm i latex eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.