Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Delux Komfort 160X200 cm

22.995,00 kr

  • Dansk design og håndværk
  • Valgfri ventilerende delux topmadras med latex eller wonderpur
  • Valgfri egetræsben eller metalben
  • Uovertruffen komfort i hele 3 lag
  • Produceret i Danmark
  • 25 års garanti
  • Totalhøjde med 10 cm ben: 64 cm
  • GRATIS levering 20-40 hverdage - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Delux Komfort 160X200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

22.995,00 kr

Prestige Delux Komfort 160X200 cm
Prestige Delux Komfort 160X200 cm

På lager

Beskrivelse

NORHLAND - Prestige Delux Komfort

Vil du have noget af det ypperste inden for kontinentalsenge, er vores NORHLAND - Prestige Delux Komfort noget af det fremmeste, vi har i vores sortiment. Her får du en usædvanlig stor mængde komfort med den velkendte kontinentalseng-opbygning, der kommer i flere lag. Vi får den produceret på vores fabrik i Jylland, hvor danske, kvalitetsbevidste håndværkere bygger med stor præcision og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer. Som en helhed er sengen en synergi mellem det eksklusive og det fornødne, som er fundamentet for den perfekte søvn. Ønsker du at investere i en seng, der kan give dig en kærkommen fornemmelse af, hvad en seng vitterligt kan være, er denne NORHLAND - Prestige Delux Komfort et sikkert valg.

Hele 3 komfortalg

Norhland Prestige Delux Komfort er en kontinentalseng, som er høj og robust. Den er bygget i flere lag end andre konventionelle senge, da den byder på komfort i flere lag. I bunden har vi en boksmadras fremstillet af langtidsmodnet svensk fyrretræ. Ovenpå boksmadrassen har vi en lækker, vendbar springmadras med pocketfjedre belagt med et 25 mm Cooltex skum, som giver endnu et lag komfort. Den er pakket ind i en tyk og slidstærk tekstil, som beskytter underlaget. Der er derfor rigeligt med niveauer, hvorfor sengen får en god højde og er nemmere at lægge sig i. Både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Delux topmadras fuldender værket
Som om at det ikke er nok med førnævnte madrasser og komfortlag, medfølger en topmadras i 9 cm i mærket NORHLAND. Det er en Delux topmadras, som er et niveau over vores almindelige topmadras - og denne kommer også i både Latex og Wonderpur. Hvilken af disse du skal vælge, kommer meget an på dine behov. Sveder du meget om natten og har det varmt generelt, er en Latex topmadras formidabel til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen, så du får den rette temperatur. Den har en unik trykaflastende effekt, som gør, at du altid ligger optimalt med støtte alle de rigtige steder. Søger du noget diametralt modsat, er vores Wonderpur topmadras en særegen topmadras, som er fremstillet af en tyk memory skum, som former sig efter din krop. Den holder på varmen, og du får også god støtte.

Vælg den seng, som passer til dit behov
Når du skal vælge den rette seng, er det essentielt for din søvn, at du ser på dine behov frem for alt andet. Det er en investering i sundhed, velvære og livskvalitet, da du lader op i din seng. Derfor skal den imødekomme din krops behov og ønsker, så den får den støtte og komfort, som den har brug for. Alle vores senge er danskproduceret i Danmark og derfor i god kvalitet. Det betyder at med NORHLAND køber du en kontinentalseng, som du har i mange år. Vælg derfor med omhu - det er en investering for livet.

Teknisk information

Teknisk info
BrandNorhland
TypeKontinentalseng
Produceret iDanmark
SeriePrestige
Garanti25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEXJa
Højde64 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 10 cm. topmadras)
Længde200 cm
Bredde160 cm
FarveLys grå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisenAltid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
MadrastypeBoxmadras & Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre11-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
PolstringVentilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjeningNej
Kan styres fra APPNej
Lys under sengenNej
Skal den samlesMeget simpel at samle, kræver ingen værktøj
StofNorhland eksklusiv møbelstof
TopmadrasVentilerende Delux med latex eller wonderpur med betræk af naturligt bambus, på hele 10 cm
AntiskridJa
BenStandard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis designet og fremstillet i Danmark. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere