Chat with us, powered by LiveChat

Essential Kontinental 180X200

19.995 kr

  • Dansk design og håndværk
  • Valgfri 7 cm Norhland Signatur topmadras med vaskbart betræk
  • Valgfri ben (Egetræ eller sort egetræ)
  • 5 komfortzoner
  • Produceret i Danmark
  • 15 års garanti
  • GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Vælg mellem 3 smukke og moderne farver - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Essential Kontinental 180X200

Tilvalg

Fødselsdagsgave

* påkrævede felter

Luk vinduet

19.995 kr

Essential Kontinental 180X200
Essential Kontinental 180X200

På lager

Beskrivelse

Essential kontinental

Drømmer du om en luksuriøs kontinentalseng, der giver en fantastisk liggekomfort uden at sprænge budgettet? Så er Essential kontinental fra Norhland det ideelle valg.

Det får du med denne seng:

En komplet seng, der inkluderer en valgfri topmadras, ben og levering direkte til kantstenen.

Lækre komfortlag, bestående af en springmadras, kvalitets lamelbund og en topmadras.

Springmadrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en god komfort og støtte.

Fjedrene er opdelt i fem komfortzoner for optimal støtte.

En luksuriøs topmadras på 8 cm med et vaskbart betræk, tilgængelig i enten latex eller Wonderpur skum.

Derudover får du en imponerende 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Essential kontinental er en luksuriøs kontinentalseng fra Norhland, der giver optimal støtte og liggekomfort. Det er sengen til den kvalitetsbevidste køber, som værdsætter velvære og komfort. Denne kvalitetsseng er fremstillet af eksklusive og slidstærke materialer på en dansk fabrik og produceres under ordnede forhold af erfarne håndværkere, der tager deres arbejde alvorligt.

Da vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen, er det afgørende at vælge den rigtige seng. Hvis du værdsætter en fremragende seng, der lever op til strenge kvalitetskrav og sikrer dig en bedre livskvalitet, er Essential kontinental det perfekte valg til dig. Start dagen godt med en luksuriøs seng fra Essnetial-serien.

Søvnkvalitet i tre lag

En kontinentalseng er kendetegnet ved sine tre lag af kvalitet fra top til bund, der skaber grundlag for mange års optimal søvn og livskvalitet. Signatur Luksus Kontinental er udstyret med en tyk, vendbar springmadras med pocketfjedre, der er opdelt i fem zoner for optimal støtte. Over fjedrene er der et lag af polyether skum, der er indpakket i et flot og slidstærkt tekstil. Under springmadrassen er der en lamelbund, der er omgivet af en sengeramme af langtidsmodnet svensk fyrretræ.

Vælg seng og topmadras efter behov

Topmadrassen er en vigtig del af komforten, og du kan vælge mellem en topmadras af latex eller Wonderpur skum, alt efter dine individuelle behov og præferencer. En Wonderpur skum topmadras bruger din kropsvarme til at forme sig efter din krop og giver fremragende støtte, mens en latex topmadras tilbyder en ventilerende effekt og trykaflastning, så du ikke synker for dybt ned i madrassen.

Investér i god nattesøvn med en Essential kontinental

En god nattesøvn er afgørende for velvære og livskvalitet, og derfor er det vigtigt at vælge en seng, der opfylder dine behov og præferencer. Med en Essential kontinental seng får du alle de nødvendige egenskaber, der sikrer den perfekte søvn oplevelse, og du har mulighed for at tilpasse sengen efter dine individuelle præferencer.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sand
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Topmadras 7 cm Norhland Signatur topmadras (latex- eller wonderpur) i vaskbart betræk
Antiskrid Nej

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere