Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Essential Delux Kontinental 180x200

20.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri ben (Egetræ eller sort egetræ)
 • Attribute icon 5 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 15 års garanti
 • Attribute icon Uovertruffen kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Essential Delux Kontinental 180x200

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

20.995 kr

Essential Delux Kontinental 180x200
Essential Delux Kontinental 180x200

På lager

Beskrivelse

Essential Delux kontinental

Drømmer du om at erhverve en ny kontinentalseng til en overkommelig pris?

Her er, hvad du får:

 • En komplet seng, inklusive Delux topmadras, ben og levering til din kantsten.
 • Lækre komfortlag, som inkluderer bl.a en springmadras og en topmadras.
 • Springmadrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en fremragende komfort og støtte.
 • Topmadrassen er tilgængelig i enten ventilerende latex eller wonderpur, med et betræk af naturligt bambus, på hele 8 cm.
 • Delux topmadrassen er trenset, hvilket garanterer topkvalitet og formfasthed.
 • Der tilbydes en 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Med en Essential Delux kontinental fra Norhland er du et skridt nærmere den ultimative nattesøvn. Det er sengen til den kvalitetsbevidste køber, der værdsætter komfort og velvære. Essential Delux kontinental er en af vores mest populære modeller, fremstillet af eksklusive materialer på en dansk fabrik. Du kan være sikker på at få en luksuriøs seng af højeste kvalitet, produceret under ordentlige forhold af dygtige håndværkere.

Da du tilbringer omkring en tredjedel af dit liv i sengen, er det afgørende at vælge den rigtige seng. Hvis du værdsætter en seng af høj kvalitet, der opfylder strenge kvalitetsstandarder og sikrer dig en forbedret livskvalitet, er Essential Delux kontinental det perfekte valg.

Søvnkvalitet i flere  lag

En af de karakteristiske egenskaber ved en kontinentalseng er dens tredelte konstruktion, som består af tre lag af høj kvalitet fra top til bund, der skaber det optimale grundlag for en forbedret søvnkvalitet. Essential Delux kontinental er et eksempel på dette, hvor de tre komfortlag inkluderer en kvalitets lamelbund, en springmadras og en topmadras. Topmadrassen, der er ventilerende, kan vælges i enten latex eller wonderpur og er betrukket med naturligt bambus på hele 8 cm. Derudover er den vendbare springmadras udstyret med pocketfjedre, der er opdelt i fem zoner, hvilket sikrer optimal støtte til skuldre og hofter, hvor kroppen ofte synker dybt ned i madrassen..

Investér i en god nattesøvn med en Essential Delux kontinental

Forkæl dig selv med en Essential Delux kontinental, der garanterer en forbedret nattesøvn og en overlegen kvalitet. Essential Delux kontinental tilbyder alle de essentielle egenskaber, der danner grundlaget for den perfekte søvn. Den imødekommer alle dine individuelle søvnpræferencer, og du har mulighed for at vælge fastheden efter din vægt, så sengen passer perfekt til dine behov og ønsker.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sand
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras 8 cm i latex eller wonderpur
Antiskrid Nej
Ben Standard 19 cm - fås i flere farver

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.