Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Master Supreme Superior 210x210 cm

43.995 kr

 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Attribute icon Eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 8 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Master Supreme Superior 210x210 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

43.995 kr

Master Supreme Superior 210x210 cm
Master Supreme Superior 210x210 cm

På lager

Beskrivelse

Master Supreme Superior

Lad sanserne blive forført af vores eksklusive Master Supreme Superior. Få følelsen af luksus hver gang det er sengetid og forkæl din krop med en eksklusiv kontinentalseng.

Master Supreme Superior er kendt for sit moderne og robuste udseende. Sengen er opbygget i den velkendte kontinentalopbygning i flere luksuriøse komfortlag og er betrukket med et stort sengecover, hvilket giver et enkelt og moderne udseende.

Denne eksklusive Master Supreme Superior vil pryde et hvert soveværelse med sit tidløse design, og kan nemt dekoreres med et elegant sengetæppe og pyntepuder fra Norhland. Indret dit soveværelse i smukke og afdæmpede farver og sæt præg på din indretning med Norhlands smukke interiør i afdæmpede farver.

Nøje udvalgte nordiske materialer

Alle materialer i vores Master-serie er nøje udvalgte. Hos Norhland anvender vi udelukkende nordiske kvalitetsmaterialer, som naturlige og slidstærke tekstiler, træ og stål, som vi får leveret af vores kvalitetsbevidste og anerkendte leverandører. Det er desuden vigtigt at sikre dig et så bæredygtigt produkt som muligt, hvilket foruden det nordiske materialevalg afspejler sig i Master-sengenes langtidsholdbare design.

Alle Master-senge er produceret af dygtige møbelhåndværkere i Småland og er inspireret af de nordiske håndværks traditioner. Master Supreme Superior har et robust udseende, der giver et stilrent design med rene og enkle linjer, som passer ind i et hvert moderne og nordisk inspireret soveværelse. Hos Norhland forener vi den lette enkelthed med det æstetiske, hvilket er synonym for både nordisk livsstil og indretning.

Sengen kommer med 25 års brudgaranti på sengeramme og fjederbrud. Det er blot en indikation på, at vi har stor tiltro til kvaliteten og 100% står inde vor de udvalgte materialer.

Komfort, robusthed og kvalitet

Forkæl din krop med en eksklusiv Master Supreme Superior, som er kendt for sin højde, robuste udseende og sin yderst lækre komfort, som kommer i flere lag.

Master Supreme Superior er anerkendt for sin lækre kvalitet og 3 lags komfort – Boxmadras, springmadras og topmadras. Den eksklusive boksmadras er produceret i langtidsmodnet svensk FSC-mærket Grantræ. Boksmadrassen bliver efterfulgt af en vendbar springmadras, som har starspringfjedre. Rundt om fjedrene er der et ventilerende lag hyperfoam.

Den vendbare springmadras og boxmadras er inddelt i 8 komfortzoner.i alt De 8 komfortzoner giver en sublim komfort, som vil give dig en behagelig liggeposition og give en optimal sund støtte under din nattesøvn.

Springmadrassen kan vælges i flere forskellige fastheder, så du kan få en madras der passer til dit behov og ønske. Vi anbefaler medium til dig der vejer under 75 kg og fast til dig der er plus 75 kg. Ønsker du en meget fast madras, har vi vores ekstra faste madras, som vi anbefaler til 95kg.

En unik sanseoplevelse

Det sidste luksuriøse komfortlag er vores Supreme-topmadras. Lad din krop blive omsluttet om den lækre 8 centimeter Supreme-topmadras og få følelsen af luksus hver gang det er sengetid. Du kan vælge mellem to forskellige typer af Supreme topmadrasser.

Du kan vælge mellem en Hyperfoam kerne eller Wonderpur kerne.

Hyperfoam er er ventilerende og derfor god til at lede varmen væk fra kroppen. Topmadrassen er derfor rigtig god til dig, som kan have tendens til at få det varmt hen. Udover det er topmadrassen trykaflastende og giver en sund støtte.

Wonderpur derimod holder på varmen og bruger din kropsvarme til at lave et aftryk af kroppen og på den måde give en optimal og behagelig støtte i nakke, lænd, hofte og skulder, som kan være ømme punkter. Uanset hvad du vælger af kerne til din Master Supreme-topmadras, er du garanteret en topmadras i topkvalitet.

100% kvalitetsprodukt

Master Supreme Superior er produceret i slidstærkt og kraftigt Norhland møbelstof og er Standard OEKO-TEX 100 certificeret.

Invester i en Master Supreme Superior og oplev en helt ny komfortoplevelse. Vi kan garantere en god kvalitetsseng, som hver dag vil gøre at du glæder dig til sengetid.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 210 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.