Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Master Supreme Komfort 180x210 cm

40.995 kr

 • Attribute icon Design og håndværket er i absolut topklasse
 • Attribute icon Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Attribute icon Eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 8 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Master Supreme Komfort 180x210 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

40.995 kr

Master Supreme Komfort 180x210 cm
Master Supreme Komfort 180x210 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Master Supreme Komfort

Når du lægger dig i Master Supreme Komfort, vil din krop hurtigt mærke, hvad en rigtig kvalitetsseng er. Det skyldes de 3 eksklusive komfortlag, samt den gode indstigningshøjde.

Udover den ultimative komfort har Master Supreme Komfort et nydeligt og moderne udseende med sine rene og enkle linjer, der giver et tidløst design, som passer ind i er et hvert moderne soveværelse. Sengen er produceret i 5 smukke og afdæmpede farver, som vil pryde en hver stilren og enkel indretning.

Håndværk i absolut topkvalitet

Norhlands senge er en hyldest til dansk design og er fremstillet af dygtige håndværkere.

Hos Norhland ønsker vi at sikre dig et så bæredygtigt produkt, som muligt. Derfor har vi i samarbejde med vores anerkendte leverandører udvalgt nordiske kvalitetsmaterialer, som naturlige slidstærke tekstiler, træ og stål.

Alle Master-senge er produceret i Småland og er inspireret af de nordiske håndværks traditioner. De rene, enkle linjer giver et stilrent design, hvor man har mulighed for at sætte sit personlige præg ved, at vælge mellem eksklusive sengeben i egetræ eller metal.

Selvom Master-kontinentalserien er noget af det bedste indenfor kontinentalsenge, så får du 25 års brudgaranti på sengeramme og fjederbrud. Udover det er alle Master-senge produceret i slidstærkt og kraftigt Norhland møbelstof.

25 års garanti er en indikation af vores enorme tiltro til kvaliteten af vores Master-serie hos Norhland og at vi 100% står inde for produktet.

Luksus i flere lag

Når du lægger dig ned i sengen, vil du allerede mærke hvordan din krop bliver forkælet med en boksmadras i høj kvalitet, der er produceret i langtidsmodnet svensk FSC-mærket grantræ. Boksmadrassen bliver efterfulgt af en vendbar springmadras, som har starspringfjedre. Boxmadras og springmadras er inddelt i 8 komfortzoner i alt. . De 8 komfortzoner er med til at give en optimal komfort og sund støtte, så du synker ned i madrassen og skåner skulder, hofter, lænd og nakke, som kan være ømme områder på kroppen.

Master Supreme Komfort bliver fuldendt med den lækre vaskbar Master Supreme-topmadras på hele 8 centimeter. Lad din krop mærke følelsen af luksus hver gang det er sengetid med en Master Supreme-topmadras.

Vælg mellem en Hyperfoam kerne eller Wonderpur kerne. Får du det varmt om natten, skal du gå efter Hyperfoam. Hyperfoam er trykaflastende og ventilerende og på den måde kan det lede varmen væk fra kroppen.

Wonderpur holder på varmen og bruger varmen fra din krop til at afstøbe madrassen efter din krop. Den bruger derfor varmen til at forme sig, for at give den ultimative støtte.

Dekorer din nye kontinentalseng

Alle Master-senge er indbegrebet af dansk design og håndværket er i absolut topkvalitet, og denne Master Supreme Komfort er ingen undtagelse.

Når du har fået indrettet din Master Supreme Komfort i dit nydelige soveværelse, kan du dekorer den med lækre og smukke Norhland pyntepuder eller give dig selv en unik sanseoplevelse med det bløde Norhland sengesæt, som findes i størrelse 140x200 cm eller 140x220 cm.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.