Chat with us, powered by LiveChat

Master Premium Box 90x210 cm

28.995 kr

 • Dansk design
 • Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 18 cm ben: 61 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Vælg mellem 5 smukke og moderne farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)
 • Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Master Premium Box 90x210 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

28.995 kr

Master Premium Box 90x210 cm
Master Premium Box 90x210 cm

På lager

Beskrivelse

Master Premium Box

Ny boxseng i absolut topkvalitet? Vores lækre Master Premium Box fra Norhland vil uden tvivl give en unik søvnoplevelse, hver gang at det er sengetid.

Master-serien er indbegrebet af dansk design og kvalitet i absolut topklasse, og Master Premium Box er ingen undtagelse. Et tidløst design, som har et eksklusivt udtryk, og som kan sætte et smukt præg i et hvert nordisk inspireret soveværelse.

Design og kvalitet

Norhland er indbegrebet af design og håndværk i absolut topkvalitet.

En Master-seng udtrykker nordisk enkelthed og kombinerer det æstetiske og funktionelle. Master Premium Box er fremstillet af dygtige håndværkere med mange års erfaring. Alle materialer er nøje udvalgt og sengen er fremstillet i høj kvalitet. Vi tilbyder 25 års garanti på ramme og fjederbrud, som viser at vi 100% står inde for kvaliteten.

Sengerammen er fremstillet med en 16 cm langtidsmodnet FSC-mærket grantræ, som er 4 cm tyk, og boxmadrassen er lavet på de eksklusive starspringfjedre. Udover det er sengens betræk fremstillet i slidstærkt møbelstof.

Det betyder at du kan forkæle dig selv med et langtidsholdbart og bæredygtigt design. Du kan have god samvittighed ved køb af en Master Premium Box, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Unikke komfortlag

Master Premium Box er ikke bare en smuk kvalitetsseng, men et design objekt med unik komfort. Sengen har en dobbeltfjedret boxmadras med starspringfjedre, som er inddelt i 8 komfortzoner. Det sikrer dig en unik søvnoplevelse. Oven på fjedrene er boxmadrassen polstret med hyperfoam, som giver en ventilerende effekt og så du ikke ligger direkte på fjedrene.

Du kan justere din boxmadras efter dit ønske og vælge den fasthed, som passer til dig. Du kan vælge mellem tre forskellige fastheder – Medium, fast og ekstra fast.

Vi anbefaler at du følger vores guide til valg af fasthed, så du kan få den der giver dig den mest optimale støtte under din nattesøvn. Medium anbefales til under 75kg, hvor fast anbefales til mellem 75-95kg. Ekstra fast laves til +95 kg og med tykkere starspringfjedre, så fastheden og kvaliteten bevares. Hvis du er i tvivl om fastheden, er du velkommen til at ringe ind til vores sengeeksperter. De sidder klar hver dag fra kl. 09-22 til at hjælpe dig.

Topmadras på hele 8 cm

Med en Master Premium Box følger en 8 cm Luksus topmadras, som fuldender den lækre komfortoplevelse. Luksus-topmadrassen laves i naturligt bamboo, som giver en ventilerende effekt. Du kan vælge den luksuriøse topmadras i to typer – Wonderpur eller Hyperfoam.

Wonderpur er en formskum, som bruger din kropsvarme til at forme sig efter kroppen. Topmadrassen giver en god støtte til hele kroppen, så du får en optimal støtte under din nattesøvn. Har du tendens til at fryse om natten, så er wonderpur et perfekt valg til dig. Har du det derimod varmt om natten, så er hyperfoam rigtig god til at afgive varmen.

Hyperfoam er en højelastisk skum, som du synker ned i og får en god støtte, da den trykaflaster de tunge steder af kroppen. Samtidig er den ventilerende og afgiver varmen.

Dekorer din seng

Sæt dit personlige præg på Master Premium Box og vælg mellem 5 smukke farver, som kan passe ind i din personlige indretningsstil. Du kan vælge mellem lysegrå, mørkegrå, sort, sand eller mørkeblå. Dekorer din seng med det smukke interiør fra Norhland. Sammensæt de fine pyntepuder, sengetæpper og sengetøj, og skab blikfang til din seng. Det smukke interiør kan give dit soveværelse personlighed og skabe rolige rammer.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Småland
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 90 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 8 komfortzoner (Multi layer fjedersystem med 3 zoner og 5 zoner i boxmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 18 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere