Chat with us, powered by LiveChat

Master Luksus Kontinental 180x210 cm

39.995 kr

 • Dansk design
 • Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Vælg mellem 5 smukke og moderne farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Master Luksus Kontinental 180x210 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

39.995 kr

Master Luksus Kontinental 180x210 cm
Master Luksus Kontinental 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Master Luksus Kontinental

Master Luksus Kontinental er en af de meste luksuriøse kontinentalsenge, du finder hos Norhland.

Alle Master-kontinentalsenge er håndbygget af dygtige håndværkere, som har sans for god kvalitet og stilrent design. De har mange års erfaring med produktion af kvalitetssenge og alle materialer er nøje udvalgt.

Hos Sengetid bruger vi udelukkende nordiske kvalitetsmaterialer som naturlige tekstiler, træ og stål, som vi nøje har udvalgt sammen med dygtige leverandører. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk grantræ uden knaster, som er 16 cm høj og 4 cm tyk. Det betyder at du kan investere i en Master Luksus Kontinental med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Master Luksus Kontinental er en af de mest eksklusive kvalitetssenge, og derfor har du 25 års garanti på brud af sengerammen og fjederbrud, som en indikation af vores enorme tiltro til kvaliteten af Master-serien hos Norhland.

Ekstra luksus i hverdagen

Der er mange gode grunde til, hvorfor at vores Master Luksus Kontinentalseng, er en af vores bedste og mest eksklusive kontinentalsenge.

Når du lægger dig i sengen, vil din krop blive forkælet af den lækre og eksklusive komfort. Master Luksus Kontinental er bygget op om hele tre luksuriøse komfortlag – boxmadras, springmadras og topmadras. Det hele skaber en god synergi og er med til at give dig en unik komfortoplevelse med det lækre multilayer fjedersystem.

Boxmadrassen med starspringfjedre er inddelt i 3 komfortzoner, der emmer af kvalitet og god støtte. Den vendbare springmadras er belagt med ventilerende hyperfoam oven på starspringfjedrene, som er inddelt i 5 komfort zoner.

De i alt 8 komfortzoner giver en sublim komfort, og vil være med til at bevare en behagelig og støttende komfort under din nattesøvn. Du kan sætte dit personlige præg på sengen, ved at vælge den fasthed, som passer til dit og evt. din partners behov. Springmadrassen kan vælges i tre forskellige fastheder – Medium, fast eller ekstra fast. Vi anbefaler, at du vælger din fasthed i madrassen ud fra vores guide til valg af fasthed. På den måde er du sikret at få en god komfort og en dejlig behagelig nattesøvn.

Luksuriøs oplevelse

Lad dig blive forført af vores luksus topmadras, som kan påvirke dine sanser og give dig en dejlig nattesøvn. Den lækre Luksus topmadras har vaskbart betræk og er lavet i det lækreste bamboo betræk. Bamboo betrækket giver en ventilerende effekt og kan derfor hjælpe dig af med varmen.

Den lækre Luksus topmadras kan vælges i hyperfoam eller wonderpur. Har du tendens til at få det varmt om natten, så skal du vælge hyperfoam. Hyperfoam er en højelastisk skum, som er trykaflastende og ventilerende, så varmen ledes væk fra kroppen. Er du derimod en der fryser, og har svært ved at holde på varmen om natten, så er wonderpur en god løsning. Wonderpur-topmadrassen holder på varmen og former sig efter kroppen, så den støtter hele kroppen og særligt skulder og lænden, som kan være ømme punkter.

Uanset hvilken type topmadras du vælger, så er du garanteret en dejlig luksus topmadras, som er produceret i absolut topkvalitet.

Nordisk inspireret soveværelse

Indret dit soveværelse med din nye smukke Master Luksus Kontinental og dekorer den med det smukke interiør fra Norhland. De jordnære farvede puder og sengetæpper kan være med til at skabe blikfang og sætte et personligt præg på den lækre Master Luksus Kontinental. De jordnære farver er med til at give dit soveværelse en hyggelig og afslappende stemning.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere