Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Master Luksus Komfort 180x200 cm

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon 8 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Vælg mellem 5 smukke og moderne farver - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Master Luksus Komfort 180x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

37.995 kr

Master Luksus Komfort 180x200 cm
Master Luksus Komfort 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Luksus Komfort

Ønsker du en robust seng med god indstigningshøjde? Så skal du kigge på vores eksklusive Master Luksus Komfort. Et smukt og enkelt design, hvor komfort og kvalitet er en mærkesag.

Master Luksus Komfort er mere end bare en seng. Du får her et smukt design objekt, som kan pryde dit soveværelse og give dig en unik komfortoplevelse.

Ved at vælge en Master Luksus Komfort kan du forkæle din krop, som den fortjener, og få en optimal nattesøvn. Sengen er en perfekt synergi mellem det funktionelle og æstetiske, hvilket er med til at give dig den unikke komfortoplevelse.

Bæredygtigt og langtidsholdbart design

Master-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er lavet i langtidsmodnet FSC-mærket grantræ uden knaster, som er 16 cm høj og 4 cm tyk som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Dreamline Delux Superior med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Kvalitet og komfort

Selvom Master Luksus Komfort er en af vores mest eksklusive kontinentalsenge, så har du 25 års garanti på brud af sengeramme og fjedre i madrassen. 25 års garanti er en indikation af vores store tiltro til kvaliteten af vores Master-senge fra Norhland.

Master-kontinentalsenge har et unikt multilayer fjedersystem. Boksmadrassen er inddelt i 3 lækre komfortzoner, der emmer af kvalitet og som har starspringfjedre. Oven på boxmadrassen finder du springmadrassen, som er vendbar. Vi anbefaler at du vender springmadrassen i ny og næ for at bevare kvaliteten og komforten. Springmadrassen har 5 komfortzoner, som er med til at give en god støtte til hele kroppen. Det unikke multilayer fjedersystem vil sikre dig en optimal nattesøvn.

Springmadrassen kan tilpasses efter behov, hvilket er vigtigt, når du skal købe ny seng til dig selv eller dele sengen med en partner. Du kan vælge springmadrassen i 3 fastheder – Medium, fast eller ekstra fast. Medium hårdhed anbefaler vi til dig under 75 kg, hvorimod fast anbefales til dig der vejer mellem 75-95 kg. Hvis du ønsker en hård seng, har vi vores ekstra faste madras. Ved at vælge efter vægt, kan du få en madras da kan passe til dig og dit behov.

En topmadras, der vækker dine sanser

Luksus-topmadrassen har stor indflydelse på komforten. Den lækre Luksus topmadras er vævet i dejligt bamboo materiale, som giver en ventilerende effekt og som vækker dine sanser på en helt ny måde. Topmadrassen er 8 cm tyk med en 4 cm kerne, som giver en god støtte til en optimal nattesøvn.

Topmadrassen kan vælges i to lækre kerner, så du kan få en topmadras der passer til dig. Du kan vælge mellem hyperfoam eller wonderpur. Hyperfoam er en højelastisk topmadras, som er ventilerende og derfor god til at lede varmen væk fra kroppen. Hyperfoam giver en god støtte og er perfekt til dig, som har tendens til at få det varmt om natten.

Wonderpur er derimod god til at holde på varmen. Topmadrassen er perfekt til dig der fryser om natten og ønsker en formskum der former sig efter din krop. Wonderpur bruger din kropsvarme til at forme sig og på den måde støtte din skulder og lænd, som kan være ømme punkter.

Forkæl dit soveværelse

Forkæl dit soveværelse med en smuk og tidløs Master Luksus Komfort. En seng i et enkelt design, som med sine rene linjer kan sætte et smukt præg på dit soveværelse. En seng er et dominerende møbel og skal derfor vælges med omhu, så det passer ind i soveværelset. En Master Luksus Komfort passer ind i et hvert smukt nordisk inspireret soveværelse.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.