Chat with us, powered by LiveChat

Master Luksus Boxelevation 180x200 cm

Før: 46.995 kr

Nu kun 19.995 kr

 • Dansk design
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 18 cm ben: 63 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Vælg mellem 5 smukke og moderne farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Master Luksus Boxelevation 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 46.995 kr

Nu kun 19.995 kr

Master Luksus Boxelevation 180x200 cm
Master Luksus Boxelevation 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Luksus Boxelevation

Få følelsen af luksus hver gang at det er sengetid. Den eksklusive Master Luksus Boxelevation giver dig en unik søvn- og komfortoplevelse. Den lækre kvalitet og gode komfort er med til at berolige dine sanser og give dig en optimal nattesøvn.

Sengen er det mest dominerende møbel i soveværelset, så hvorfor ikke vælge den med omhu? Master Luksus Boxelevation er ikke bare en seng, det er et smukt og tidløst design objekt, som kan pryde et hvert nordisk inspireret soveværelse.

Norhland senge er eksklusive senge i absolut topkvalitet og Master Luksus Boxelevation er ingen undtagelse. Vi kan derfor med ro i maven give 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud. Det kan vi, fordi at vi 100% står inde for denne lækre kvalitetsseng.

Eksklusiv komfort og mere luksus i hverdagen

Med boxelevation kan du selv indstille din ønskede ligge- og siddeposition. Det giver dig rig mulighed for at indstille sengen efter dit ønske. Det kan være, at du har brug for, at sove med benene lidt løftet eller synes det er dejligt at sidde op i sengen for at se TV.

Boxelevation er kendt for sit enkle udseende og at det hele er samlet i en box. Det giver et smukt og stilrent design, og du slipper for løse madrasser. Master Luksus Boxelevation har en fantastisk komfort og boxmadrassen har starspringfjedre i høj kvalitet, som er inddelt i 5 komfortzoner. De 5 komfortzoner giver en god og sund støtte under din nattesøvn, og når du sidder i sengen. Madrassen er polstret med ventilerende hyperfoam. som er trykaflastende og ventilerende.

Du kan tilpasse hårdheden i madrassen og vælge mellem tre forskellige fastheder – medium, fast og ekstra fast. Ved at vælge fasthed efter sin vægt er man sikret en god støtte, som hverken er for hård eller for blød. Medium anbefales til under 75kg og fast til mellem 75-95kg. Den ekstra faste madras har kraftigere starspringfjedre og anbefales til +95kg.

Du kan læse mere om vores valg af fasthed under vores guide.

8 cm luksus topmadras

Fuldend den unikke komfortoplevelse og lækre kvalitet med den lækre Master Luksus-topmadras. Den 8 cm tykke topmadras er det rene luksus. Topmadrassen er vævet i organisk bamboo og kan vælges i hyperfoam eller wonderpur.

Hyperfoam er en højelastisk skum, som former sig efter kroppen og trykaflaster kroppen på en sund og behagelig måde. Udover det er hyperfoam kernen ventilerende og er derfor god til dig, som har tendens til at få det varmt om natten.

Wonderpur er vores lækre formskum, som bruger din kropsvarme til at lave et aftryk af kroppen og støtte hele kroppen – særligt udsatte områder som lænden, ryggen og skulderne. Wonderpur er god til dig der fryser om natten.

Dansk motor i høj kvalitet

Master-serien er fremstillet af dygtige håndværkere og alle materialer er nøje udvalgt, så du er garanteret en seng i høj kvalitet.

Sengerammen er fremstillet i svensk FSC-mærket fyrretræ, som er 11 cm høj og 4 cm tyk. Det giver en robust og sikker sengeramme. Det betyder at du kan forkæle dig selv med en Master Luksus Boxelevation med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Da vi kun anvender de bedste materialer til at producere vores senge, gør vi naturligvis brug af danske Linak, når det kommer til motoren på boxelevationen. Master Luksus Boxelevation har en støjsvag motor, som er driftssikker og stabil. Den bruger ikke meget strøm og kan styres med en trådløs fjernbetjening. Vi giver 5 års garanti på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Januarudsalg
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (Starspringfjedre)
Fjedre 5-zoners starspringfjedre
Polstring Hyperfoam polstring
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 18 cm - fås i flere størrelser
Anbefaling af vægt Anbefales op til 145 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere