Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Master Delux Superior 180x200 cm

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon 8 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Master Delux Superior 180x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

37.995 kr

Master Delux Superior 180x200 cm
Master Delux Superior 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Delux Superior

Når en seng ikke bare er en seng. Master Delux Superior fra Norhland er en seng, hvor der er tænkt over hver en detalje og hvor design er i fokus.

Master Delux Superior er dansk design når det er smukkest og har et stilrent udseende med sine renelinjer og robuste design. Master Delux Superior er et design objekt, hvor kvalitet og komfort er en vigtig faktor, så du er sikret en behagelig søvnoplevelse i særklasse. Master-kontinentalsenge har hele 3 komfortlag, et unikt fjedersystem, starspringfjedre, en 8 cm Delux topmadras og smukke enkle sengeben.

Unikt multilayer fjedersystem

Master Delux Superior er en høj seng med en god indstigningshøjde. Det skyldes de 3 lækre komfortlag – Boxmadras, springmadras og topmadras.

Det unikke multilayer fjedersystem mærkes tydeligt i denne eksklusive Master Delux Superior. Boxmadrassen er indrammet i en kraftig sengeramme, som er fremstillet i langtidsmodnet FSC-mærket grantræ uden knaster. Sengerammen er 16 cm høj og 4 cm tyk. Det betyder at du kan investere i en Master Deulx Superior med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet. Derfor bliver Master Delux Superior produceret i Småland i Sverige.

Boxmadrassen har starspringfjedre, som er inddelt i 3 komfortzoner, som suppleres med den vendbare springmadras, som også har starspringfjedre der er inddelt i 5 komfortzoner. Begge madrasser en polsteret med hyperfoam, som gør at du ikke ligger direkte på fjedrene. Da hyperfoam er en ventilerende skum vil madrassen hjælpe med, at afgive varmen fra kroppen. Master Delux Superior er produceret i tykt møbelstof, hvor du kan sætte et personligt præg på farven. Vælg den farve der passer bedst ind i din personlige stil. Du kan vælge mellem 5 smukke og afdæmpede farver, som mørkegrå, lysegrå, mørkeblå, sort og sand.

8 cm trenset topmadras

Det sidste komfortlag har en vigtig rolle. Topmadrassen er den madras, som er tættest på kroppen. Delux topmadrassen er vævet i organisk bamboo, som er ventilerende og derfor god til at afgive varme. Delux er en trenset top, og sammensyningerne fastholder formen og kvaliteten. Du kan få Delux topmadrassen i hyperfoam skum eller wonderpur skum. Sveder du meget om natten og har det varmt, kan hyperfoam være utrolig rar og behagelig at sove på. Hyperfoam er en højelastisk skum, som er ventilerende. Den hjælper med at komme af med varmen, samtidig med at den trykaflaster. 

Er du derimod på udkig efter en topmadras, der former sig efter din krop og giver god varme, er vores Wonderpur skum det oplagte valg. Den tager form efter dig i takt med, at du bliver varmere, og den giver stadig utrolig god støtte, hvor din krop har brug for det.

Skab hygge og ro i dit soveværelse

Indret dit soveværelse med interiør fra Norhland, der skaber ro og spreder hygge. Dekorer den eksklusive Master Delux Superior med et lækkert farverigt sengetæppe og nogle smukke pyntepuder. Det lækre interiør findes i mange smukke farver, så du kan tilpasse det i din personlige indretningsstil og skabe et hyggeligt soveværelse, hvor du kan forny din energi og slappe af.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.