Chat with us, powered by LiveChat

Master Delux Superior 180x200 cm

Før: 37.995 kr

Nu kun 11.995 kr

 • Dansk design
 • 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Master Delux Superior 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 37.995 kr

Nu kun 11.995 kr

Master Delux Superior 180x200 cm
Master Delux Superior 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Delux Superior

Når en seng ikke bare er en seng. Master Delux Superior fra Norhland er en seng, hvor der er tænkt over hver en detalje og hvor design er i fokus.

Master Delux Superior er dansk design når det er smukkest og har et stilrent udseende med sine renelinjer og robuste design. Master Delux Superior er et design objekt, hvor kvalitet og komfort er en vigtig faktor, så du er sikret en behagelig søvnoplevelse i særklasse. Master-kontinentalsenge har hele 3 komfortlag, et unikt fjedersystem, starspringfjedre, en 8 cm Delux topmadras og smukke enkle sengeben.

Unikt multilayer fjedersystem

Master Delux Superior er en høj seng med en god indstigningshøjde. Det skyldes de 3 lækre komfortlag – Boxmadras, springmadras og topmadras.

Det unikke multilayer fjedersystem mærkes tydeligt i denne eksklusive Master Delux Superior. Boxmadrassen er indrammet i en kraftig sengeramme, som er fremstillet i langtidsmodnet FSC-mærket grantræ uden knaster. Sengerammen er 16 cm høj og 4 cm tyk. Det betyder at du kan investere i en Master Deulx Superior med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet. Derfor bliver Master Delux Superior produceret i Småland i Sverige.

Boxmadrassen har starspringfjedre, som er inddelt i 3 komfortzoner, som suppleres med den vendbare springmadras, som også har starspringfjedre der er inddelt i 5 komfortzoner. Begge madrasser en polsteret med hyperfoam, som gør at du ikke ligger direkte på fjedrene. Da hyperfoam er en ventilerende skum vil madrassen hjælpe med, at afgive varmen fra kroppen. Master Delux Superior er produceret i tykt møbelstof, hvor du kan sætte et personligt præg på farven. Vælg den farve der passer bedst ind i din personlige stil. Du kan vælge mellem 5 smukke og afdæmpede farver, som mørkegrå, lysegrå, mørkeblå, sort og sand.

8 cm trenset topmadras

Det sidste komfortlag har en vigtig rolle. Topmadrassen er den madras, som er tættest på kroppen. Delux topmadrassen er vævet i organisk bamboo, som er ventilerende og derfor god til at afgive varme. Delux er en trenset top, og sammensyningerne fastholder formen og kvaliteten. Du kan få Delux topmadrassen i hyperfoam skum. Sveder du meget om natten og har det varmt, kan hyperfoam være utrolig rar og behagelig at sove på. Hyperfoam er en højelastisk skum, som er ventilerende. Den hjælper med at komme af med varmen, samtidig med at den trykaflaster. 

Skab hygge og ro i dit soveværelse

Indret dit soveværelse med interiør fra Norhland, der skaber ro og spreder hygge. Dekorer den eksklusive Master Delux Superior med et lækkert farverigt sengetæppe og nogle smukke pyntepuder. Det lækre interiør findes i mange smukke farver, så du kan tilpasse det i din personlige indretningsstil og skabe et hyggeligt soveværelse, hvor du kan forny din energi og slappe af.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Januarudsalg
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere