Chat with us, powered by LiveChat

Master Delux Boxelevation 180x210 cm

48.995 kr

 • Dansk design
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 18 cm ben: 63 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Master Delux Boxelevation 180x210 cm

Tilvalg

Kampagne

* påkrævede felter

Luk vinduet

48.995 kr

Master Delux Boxelevation 180x210 cm
Master Delux Boxelevation 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Master Delux Boxelevation

Trænger du til at forkæle dig selv med en ny elevationsseng? Forkæl dig selv med en ny eksklusiv Boxelevation fra Norhland.

Master-serien er en kombination er godt håndværk, god komfort og smukt design.

Master Delux Boxelevation er ikke bare en seng. Det er en seng, hvor der er tænkt over hver en detalje, og hvor komfort, miljø og design er i fokus. Det hele er samlet i en box, der giver et enkelt og stilrent udseende. Udover det vil du opleve en unik komfort og få en dejlig oplevelse hver gang det er sengetid.

Ved at vælge Master Delux Boxelevation er du sikret en optimal nattesøvn. Master Delux Boxelevation er en perfekt synergi mellem det funktionelle og æstetiske.

Forkælelse til dig

Master Delux Boxelevation vil give dig en ekstra luksus i hverdagen. Med en boxelevation har du mulighed for at indstille sengen til den sidde- og liggeposition, som du ønsker. Det giver dig en følelse af luksus og garantere dig den mest behagelige position efter dit eget ønske.

Boxmadrassen er opbygget af starspringfjedre i høj kvalitet og fjedrene er polstret med hyperfoam, som giver en ventilerende effekt og er en trykaflastende skum.

Madrassen kan justeres efter dit behov. Vi har tre typer af fastheder, som du kan vælge i mellem – Medium, fast og ekstra fast. Vi anbefaler at du vælger efter vægt, så du er garanteret den rigtige støtte og komfort. Medium anbefales til under 75 kg, og fast anbefales til mellem 75-95 kg. Vejer du over 95 kg anbefales en ekstra fast med kraftigere starspringfjedre.

Hvis du har brug for hjælp og rådgivning, så ring til vores sengeeksperter eller skriv til os via vores chat. De sidder klar til at hjælpe og rådgive dig hver dag fra kl. 9-22.

Forfør dine sanser

Lad dine sanser blive forført med den lækre Delux topmadras. Den lækre topmadras vil give dig en følelse af at ligge på en sky. Delux topmadrassen er trenset, så den bliver ved med at bevare formen og kvaliteten. Den er vævet i organisk bamboo, som giver en ventilerende effekt. Topmadrassen har en 4 cm hyperfoam skum kerne.

Hyperfoam er god til dig der har tendens til, at få det varmt om natten. Topmadrassen er en høj elastisk skum, som former sig efter kroppen, men samtidig er ventilerende. Den er derfor trykaflastende, så du får den rette og mest sunde støtte under din nattesøvn.

Fjernstyret motor fra danske Linak

Da vi kun anvender de bedste materialer til, at producere vores smukke Master Delux Boxelevation, er det et naturligt at vælge en drift sikker motor fra danske Linak. Linak producerer støjsvage motorer i god kvalitet. Vi kan derfor med ro i maven give 5 års garanti på motoren. Der følger en trådløs fjernbetjening og en lomme med til boxelevationen.

Master-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk træ uden knaster, som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Master Delux Boxelevation med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Det er en bæredygtig løsning, da vi føler at har et ansvar til at passe på den natur vi har og holder så meget af. Vi giver hele 25 års garanti på ramme og fjederbrud, som en indikation på at, at vi står inde for produktets kvalitet.

Teknisk information

Teknisk info
On Demo Price Nej
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (Starspringfjedre)
Fjedre 5-zoners starspringfjedre
Polstring Hyperfoam polstring
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 18 cm - fås i flere størrelser
Anbefaling af vægt Anbefales op til 145 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere