Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Master Delux Box 90x200 cm

27.995 kr

 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Attribute icon Eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 8 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 18 cm ben: 61 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Master Delux Box 90x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

27.995 kr

Master Delux Box 90x200 cm
Master Delux Box 90x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Delux Box

Trænger du til en ny eksklusiv seng? Eller skal dine gæster forkæles? Så er Master Delux Box et rigtig godt bud på en god seng i topkvalitet. Den lækre boxseng har et smukt, enkelt design og en yderst god komfort.

Den eksklusive boxseng bliver fremstillet af dygtige håndværkere fra Småland. Alle materialer er nøje udvalgt af vores leverandører, så du er garanteret en god boxseng i ordentlig kvalitet.

Master-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk grantræ uden knaster, som er FSC-mærket. Rammen er 16 cm høj og 4 cm tyk.

Det betyder at du kan investere i en Master Delux Box med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Det er en bæredygtig løsning, da vi har et ansvar til at passe på den natur vi har og holder så meget af.

Vi kan derfor med ro i maven give 25 års garanti på ramme og fjederbrud, da det er en indikation for os, at vi står inde for produktet og den gode kvalitet.

Eksklusiv boxseng med unik komfort

Senge fra Master-serien byder på en unik komfortoplevelse, som vil øge din livskvalitet. Master Delux Box har det unikke multilayer fjedersystem, som gør at boxmadrassen er dobbeltfjedret med starspringfjedre i høj kvalitet. Boxmadrassen er inddelt i 8 komfortzoner, som vil give en behagelig støtte under din nattesøvn.

Boxmadrassen er polstret med hyperfoam, som er ventilerende og trykaflastende.

Du kan tilpasse boxmadrassen efter dit behov og vælge den fasthed der passer til dig. Vi anbefaler, at du følger vores guide til valg af fasthed ved, at tage udgangspunkt i din vægt. Medium hårdhed anbefales til under 75kg, hvor at fast anbefales til mellem 75-95kg. Hvis du derimod vejer mere end 95kg anbefales ekstra fast. Ekstra fast har kraftigere starspringfjedre, hvilket gør madrassen mere fast.

Sov på en sky

Oven på boxmadrassen finder du den lækre Delux topmadras, som er vævet i organisk bamboo. Den trenset top vil give dig en blød fornemmelse og trensningerne i toppen vil give dig følelsen af at sove på en sky.

Topmadrassen er 8 cm i højden og har en hyperfoam skum kerne på 4 cm. Hyperfoam er en højelastisk skum, der er trykaflastende og derfor støtter hele kroppen. Har du tendens til at få det varmt, er hyperfoam et godt valg, da skumtypen er ventilerende og åndbar for kroppen.

Forkæl dit soveværelse med dansk design

Indret dit soveværelse eller gæsteværelse med en ny eksklusiv Master Delux Box i smukt dansk design. Det enkelte og stilrene design kan pryde et hvert minimalistisk soveværelse. Den smukke boxseng kan nemt dekoreres med lækre pyntepuder og de smukke sengesæt fra Norhland. De afdæmpede og jordnære farver vil få dig og dine gæster til hurtigt at føle sig afslappet og mærke den hyggelig stemning i soveværelset.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Småland
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 90 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (Starspringpocket)
Fjedre 8 komfortzoner (Multi layer fjedersystem med 3 zoner og 5 zoner i boxmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 18 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.