Chat with us, powered by LiveChat

 

 

 

Velkommen til Januarudsalg hos Sengetid 2024!

Endnu et år er gået, og det betyder, at vi slår dørene op for et kæmpe januarudsalg med masser af gode tilbud. Du skal dog ikke vente for længe med at købe din drømmeseng, da tilbuddene kun gælder så længe lager haves.

Hos Sengetid kan du blandt andet se frem til helt unikke og ekstraordinære tilbud på vores kontinentalsenge, elevationssenge og boxsenge - så gør dig et godt køb, og start 2024 ud med at købe din nye seng hos Sengetid - til det store januarudsalg!

Spring køen over på Sengetid.dk

På Sengetid.dk kan du finde alle vores skarpe tilbud, imens du sidder derhjemme i rolige og afslappede omgivelser.

Så spring køen over i butikkerne og find inspiration og information omkring vores store udvalg af senge hos Sengetid. Dette sparer dig både for en masse tid, og så slipper du også for at skulle transportere sengen hjem selv. Husk, vi har gratis levering!

Stort udvalg af luksussenge til de bedste priser 

Her hos Sengetid kan du forvente et stort udvalg af gode og komfortable senge til ekstraordinære priser, når vi holder vores store udsalg i hele januar.

Vi er bevidste om, at alle mennesker har forskellige søvnvaner og sengepræferencer. Vi vil derfor gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde en seng, som passer til dig og dine behov. Hertil skal du naturligvis ikke snydes for et godt tilbud, hvor du kan spare rigtig mange penge.

Vi har stærke januar-tilbud på en række forskellige sengetyper såsom elevationssenge og kontinentalsenge.

Elevationssenge til enhver smag

Hos Sengetid har vi et stort og nuanceret udvalg af elevationssenge, og til nedsatte priser i løbet af vores januarudsalg.

En elevationsseng er særligt egnet, hvis du ønsker at indstille din seng efter dine individuelle behov.

Med en elevationsseng kan du med få indstillinger nemt og ubesværet hæve/sænke fodende, og hovedende. Dette vil sikre, at du får den mest optimale ligge- eller siddeposition, som passer perfekt til dine behov - og hjælper dig til at sove godt.  

Vi har elevationssenge i følgende mål: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x210 – og vi er derfor sikre på, at du finder en elevationsseng der passer lige til dine mål og dit behov.

Desuden tilbyder vi for de fleste af vores elevationssenge, at du frit kan vælge den topmadras, der passer dig bedst. Vores madrasser findes i forskellige tykkelser, og du kan frit vælge mellem latex eller memory skum. 

Vælger du at købe en elevationsseng, kan du med fordel overveje at lægge et kuvertlagen med H-split med i kurven. Vores lagen med H-split sikre nemlig at din topmadras bliver, hvor den skal hele natten. Dette vil være med til at sikre, at du får en god nattesøvn. 

Find din nye Kontinentalseng til Sengetids januarudsalg

Står du og mangler en ny kontinentalseng, har vi et stort udvalg klar til dig. Der følger naturligvis de bedste tilbud med vores januarudsalg.

Køber du en kontinentalseng fra Sengetid er du garanteret en seng i dansk design, hvilket betyder en yderst høj kvalitet.

Hos Sengetid tilbyder vi et stort udvalg af markedes bedste kontinentalsenge, og de fås i mange forskellige størrelser - lige fra enkeltmands- til dobbeltsenge.

Vores senge findes i følgende mål: 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210, 200x200, 210x210. Du kan derfor være sikker på, at du finder en kontinentalseng, som opfylder dine ønsker og passer ind i dit soveværelse. 

Vælger du en kontinentalseng, kan du med fordel købe et kuvertlagen med til din medfølgende topmadras. Vores kuvertlagner er faconsyet, så det passer perfekt til topmadrassen. Dette sikrer at lagnet ikke folder eller rykker sig i løbet af natten, når du sover.

Unikke tilbud og gratis levering 

Hos Sengetid får du altid gratis fragt på alle vores kvalitets senge, 101 nats fuld returret, Senge i dansk design og rentefri finansiering - og så får du naturligvis alt dette til en pris der er helt i bund, som en del af vores store januarudsalg!

Du er derfor garanteret helt ekstraordinære tilbud og rigtig gode fordele når du handler din seng hos Sengetid. Der er nemlig ikke noget, som skal stoppe dig fra at købe din nye elevations- eller kontinentalseng til årets største udsalg. 

Gode råd og rådgivning fra vores senge eksperter 

Hos Sengetid står vores sengeeksperter til rådighed, hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken seng eller madras du skal vælge.

Vi er bekendt med, at man nemt kan komme i tvivl om, hvilken seng man skal vælge når der er mange gode tilbud at vælge imellem. Så tøv ikke med at tage kontakt til en af vores senge eksperter. Vores senge eksperter er der for at hjælpe dig med at finde din nye seng, og sørge for at du finder den helt rigtige til dine behov.

Vi tager imod alle senge relaterede henvendelser fra klokken 09 til 22 alle ugens dage.

Derudover kan vi kontaktes på telefon 70 60 55 53, eller du kan skrive direkte til vores chat support. Du finder vores chat nederst til højre på alle vores sider.  

Gør årets bedste køb – Find din næste kvalitetsseng hos Sengetid til januarudsalget og spar penge!