Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Supreme Superior 180x210 cm

47.995 kr

  • Dansk design
  • Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
  • Eksklusive runde egetræsben
  • 11 komfortzoner
  • Produceret i Småland
  • 25 års garanti
  • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
  • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Dreamline Supreme Superior 180x210 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

47.995 kr

Dreamline Supreme Superior 180x210 cm
Dreamline Supreme Superior 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Supreme Superior

Dreamline Supreme Superior er en robust og høj kontinentalseng, som har et anderledes og moderne udtryk. Modellen har et eksklusivt udseende med sine enkle og rene linjer, som kan pryde et hvert soveværelse.

Dreamline Supreme Superior findes i 5 afdæmpede og stilrene farver, så du kan vælge den farve der passer bedst til din personlige indretningsstil. Indret dit soveværelse med en Dreamline Supreme Superior kontinentalseng og mærk komfort og støtte til kroppen i helt nye dimensioner.

Unik komfortoplevelse der vil forføre dine sanser

Når du lægger dig i en Dreamline Supreme Superior, vil du hurtigt blive forført af den lækre kvalitet og komfort. En klassisk kontinentalseng produceres i 3 komfortlag, hvorimod at Dreamline Supreme Superior kommer med hele 4 eksklusive komfortlag – dobbeltfjedret boxmadras, vendbar springmadras og en luksus topmadras. De 4 komfortlag bliver samlet under et stort sengecover, som er produceret i kraftigt og slidstærkt møbelstof, som giver et tidløs design, som passer ind i et hvert moderne og nordisk inspireret soveværelse.

Dreamline Supreme Superior har i alt 11 støttezoner, som er med til at give dig en sund og naturlig støtte under hele din nattesøvn.

I bunden finder du en eksklusiv dobbeltfjedret boksmadras med pocketfjedre, hvor begge lag pocketfjedre er inddelt i 3 zoner. Boxmadrassen er indrammet af svensk FSC-mærket grantræ.

Oven på boxmadrassen finder du en luksus springmadras, som er inddelt i 5 zoner med Starspringfjedre belagt med 20 mm latex. De 11 komfortzoner, som Dreamline Supreme Superior er bygget op omkring, vil give en unik støtte og komfort. Du kan sætte et personligt præg på din springmadras og vælge mellem 3 forskellige fastheder. Medium, fast eller ekstra fast.

Latex polstringen er med til at give en åndbar og ventilerende følelse, når du sover. Det sidste komfortlag er Norhlands eksklusive Supreme-topmadras på hele 8 cm.

Vælg Supreme-topmadras i hyperfoam eller wonderpur

Vi fuldender den unikke komfortoplevelse med det sidste komfortlag i form af Norhlands Supreme-topmadras i 8 cm tykkelse, der er varmeregulerende og vaskbar.

Du kan vælge Supreme-topmadrassen i hyperfoam eller Wonderpur. Har du tendens til at få det varmt om natten, anbefaler vi, at du vælger hyperfoam, som er ventilerende, samtidig med at det yder den rette støtte og virker trykaflastende. En topmadras med en kerne i wonderpur er perfekt til dig, der har svært ved at holde varmen i løbet af natten. Den former sig efter din krop ved hjælp af kropsvarme og svøber sig om dig som en dyne. Derudover er du garanteret fantastisk support og støtte.

Uanset hvad, så er du garanteret en luksuriøs topmadras, der er indbegrebet af høj kvalitet og komfort.

Absolut topkvalitet

Dreamline-serien er indbegrebet af dansk design og håndværket er i absolut topkvalitet, da de bliver produceret i hånden på vores fabrik i Småland af dygtige og anerkendte svenske håndværkere. Vi deler en passion for nordisk design, bæredygtige løsninger og naturlige materialer, hvilket afspejler sig i Dreamline Supreme Superior.

Vi giver dig 25 års garanti på både fjedre og sengeramme, hvilket er udtryk for sengens sublime kvalitet, der afspejler sig i samtlige materialer. Endelig skal det nævnes, at du kan sætte dit eget personlige præg på din nye Norhland Dreamline Supreme Superior ved at vælge mellem forskellige eksklusive ben.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Top model (badge)
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere