Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Luksus Superior 180x200 cm

45.995 kr

 • Dansk design
 • Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 11 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)
 • Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Dreamline Luksus Superior 180x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

45.995 kr

Dreamline Luksus Superior 180x200 cm
Dreamline Luksus Superior 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Luksus Superior

Savner du en seng med god indstigningshøjde? En seng, som du ikke bruger kræfter til at komme op af? Kontinentalsengen er blevet en ret populær seng. Det særlig karakteristiske ved en kontinentalseng er de mange komfortlag, som gør det til en høj seng med et robust udseende.

Med Dreamline Luksus Superior får du en af vores absolut bedste kontinentalsenge, som har hele 4 komfortlag der giver en god indstigningshøjde. Den robuste seng har et enkelt og stilrent udseende med sine rene linjer og minimalistiske design. Dreamline Luksus Superior har et mere enkelt og tidløst design end en klassisk kontinentalseng. Det store slidstærke betræk dækker de mange madraslag, som giver det enkle udseende.

Du kan sætte dit personlige præg på Dreamline Luksus Superior ved at vælge mellem 5 smukke farver. Farverne er jordnære og afdæmpede, så de kan passe ind i et hvert nordisk inspireret soveværelse.

Du kan vælge mellem lysegrå, mørkegrå, mørkeblå, sand og sort.

Når en seng, ikke bare er en seng

Dreamline Luksus Superior er en seng, hvor der er tænkt over hver en detalje. Komfort og kvalitet er prioriteret højt. En klassisk kontinentalseng har 3 komfortlag, hvor Dreamline Luksus Superior har HELE 4 komfortlag, hvilket gør det til en af vores bedste og mest eksklusive kontinentalsenge.

Dreamline Luksus Superior har et unikt multilayer fjedersystem, som giver dig hele 3 lag af fjedre. Den dobbeltfjedret boxmadras er fremstillet starspringfjedre i høj kvalitet. Fjedrene er inddelt i 6 komfortzoner. Oven på boxmadrassen er den vendbar springmadras, som er inddelt i 5 komfortzoner. De i alt 11 zoner er med til at trykaflaste de tunge områder på kroppen. Det betyder at din ryg, skulder og lænd, der kan være ømme områder, får en god og stabil støtte under din nattesøvn. Du kan justere din springmadras efter hvilken hårdhed du ønsker. Måske er du til en blød eller hård seng? Vi anbefaler at følge vores guide til valg af fasthed, så du får den rigtige madras til dig og evt. din partner.

Madrasserne er polstret med Latex, som er et åndbart materiale der giver ventilation. Latex polstringen gør at du ikke sover direkte på fjedrene.

Det sidste madraslag topper din komfortoplevelse

Få en luksus oplevelse med den dejlige topmadras på hele 8 cm! De tre madraslag med starspringfjedre er toppet med den lækre Luksus-topmadras. Topmadrassen er vævet i organisk bamboo, som er vaskbart. Den lækre topmadras vil gøre at du synker lidt ned i madrassen og får støtten fra selve boxmadrassen og springmadrassen, hvor du har valgt den fasthed du ønsker.

Topmadrassen kan vælges i to typer: Wonderpur og hyperfoam.

Wonderpur er en memory foam skum, som bruger varmen fra kroppen til at lave et aftryk i madrassen af kroppen. Hvis du har tendens til at fryse om natten, så er wonderpur en god topmadras, da den holder på varmen.

Hyperfoam er til dig der har det varmt om natten. Hyperfoam en er høj elastisk skum, som er åndbart og ventilerende. Udover at være ventilerende er det en skum du synker ned i og på den måde støtter topmadrassen kroppen.

Bæredygtigt og langtidsholdbart design

Dreamline-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk træ uden knaster, som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Dreamline Luksus Superior med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet. Det er en bæredygtig løsning, da vi alle har et ansvar til at passe på den natur vi har og holder så meget af.

Vi tilbyder 25 års garanti på ramme og fjederbrud, da vi kan stå inde for den gode kvalitet og det bæredygtige design.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere