Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Dreamline Delux Superior 210x210 cm

52.995 kr

 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon 11 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Dreamline Delux Superior 210x210 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

52.995 kr

Dreamline Delux Superior 210x210 cm
Dreamline Delux Superior 210x210 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Delux Superior

Lad din krop blive forkælet af den eksklusive Dreamline Delux Superior og oplev luksus hver gang det er tid til at falde til ro. Dreamline Delux Superior er en høj seng, der har et moderne og robust udseende. Kontinentalsenge er en populær seng på grund af den gode indstigningshøjde og det smukke design.

Bæredygtigt og langtidsholdbart design

Dreamline-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk træ uden knaster, som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Dreamline Delux Superior med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Det er en bæredygtig løsning, da vi alle har et ansvar til at passe på den natur vi har og holder så meget af.

Nordisk kvalitet i særklasse

Alle Dreamline senge er håndbygget af dygtige håndværkere, som har mange års erfaring med god kvalitet og komfort i senge. Du vil hurtigt mærke de lækre slidstærke og naturlige tekstiler, træ og stål, som vil give dig en dejlig og luksuriøs oplevelse når du lægger dig i sengen.

Dreamline Delux Superior er opbygget af hele 4 komfortlag, som er skjult under det store betræk. Dreamline Delux Superior består af en dobbeltfjedre boxmadras, vendbar springmadras og en eksklusiv topmadras.

Den dobbeltfjedret boxmadras og springmadras har starspringfjedre, der i alt har 11 komfortzoner, som er med til at give dig en optimal søvn. Zonerne vil give dig den rette støtte til de tunge steder på kroppen, så du er sikret en god støtte til nakke, skulder, ryg og lænd.

Du kan sætte dit eget personlige præg på sengen, ved at bælge den fasthed der passer til dig. Springmadrassen kan vælges i 3 forskellige fastheder, som er medium, fast eller ekstra fast. Vi anbefaler at du vælger fasthed efter vores guide til valg af topmadras. På den måde er du sikret en god komfort og en dejlig nattesøvn.

Eksklusiv sanseoplevelse

Det fjedre og sidste komfortlag er den populære Delux topmadras på hele 8 cm. Den dejlige topmadras har nogle sammensyninger der giver en blød og behagelige – lige som at drømme sig hen og sove på en sky! Delux topmadrassen er trenset, så den bedre holder på formen og er vævet i organisk bamboo, så den er åndbar.

Delux topmadrassen fås med en 4 cm hyperfoam skum kerne. Hyperfoam er en ventilerende og åndbar skum. Du vil synke ned i topmadrassen for at få en god støtte. Det er vigtigt at synke ned i topmadrassen, for at få støtten fra selve springmadrassen.

Garanti på luksus og velvære

Med en Dreamline Delux Superior er sikret en luksusriøs søvnoplevelse hver gang det er sengetid. Sengen vil hurtigt blive dit hellige sted, hvor du finder ro og får fornyet din energi. Mere søvn og ro vil øge din livskvalitet, samt give dig et nyt overskud til hverdages gøremål. Du er garanteret en god kvalitetsseng, og derfor tilbyder vi 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud. Det er en indikation på, at vi kan stå inde og den gode kvalitet og at du får en luksuriøs oplevelse.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 210 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.