Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Dreamline Delux Kontinental 180x210 cm

47.995 kr

 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon 11 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Dreamline Delux Kontinental 180x210 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

47.995 kr

Dreamline Delux Kontinental 180x210 cm
Dreamline Delux Kontinental 180x210 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Dreamline Delux Kontinental

Få følelsen af luksus hver gang det er sengetid. Drøm dig væk i en Dreamline Delux Kontinental og mærk den lækre kvalitet og behagelige komfort.

Norhland er sammensat af 3 delikate ingredienser: indretning, design og håndværk. Det afspejler sig i Dreamline Delux Kontinental, som er fremstillet af meget dygtige håndværkere i Småland med mange års erfaring. Alle materialer er nøje udvalgt og den nordiske kvalitet skinner i det lækre design.

Kontinentalsenge er kendt for deres robuste udseende og gode indstigningshøjde. Det robuste udseende giver et minimalistisk og tidløst udtryk, som passer ind i et hvert skandinavisk soveværelse. Den smukke seng kan vælges i 5 smukke farver, så du kan vælge den farve der passer bedst ind i din personlige indretsningsstil.

HELE 4 komfortlag

Der er mange gode grunde til, hvorfor at Dreamline Delux Kontinental er en af vores absolut bedste kontinentalsenge. En klassisk kontinentalseng har 3 komfortlag, men den eksklusive Dreamline-serie har hele 4 komfortlag. Dreamline Delux Kontinental har en dobbeltfjedret boxmadras, vendbar springmadras og en Delux topmadras.

Dreamline Delux Kontinental har et unikt multilayer fjedersystem, der vil give dig en unik komfortoplevelse. Du kan med en Dreamline Delux Kontinental lade kroppen opnå den ultimative følelse af selvforkælelse.

Når du sover i Dreamline Delux Kontinental vil du hurtigt få den gode støtte fra de lækre starspringfjedre. Den dobbeltfjedret boxmadras er inddelt i 6 zoner og springmadrassen er inddelt i 5 soner. De i alt 11 zoner vil give dig en god støtte til de tunge steder, hvor kroppen har tendens til at synke mere ned.

Boxmadras og springmadras er polsteret med latex, som er et naturligt materiale. Latex er åndbart og giver derfor ventilation.

Dreamline Delux Kontinental fås i flere forskellige standard størrelser, så et hvert soveværelse kan få glæde af den lækre Dreamline Delux Kontinental.

Unik sanse- og søvnoplevelse

Dreamline Delux Kontinental er den perfekte synergi mellem det funktionelle og æstetiske, hvilket giver den ultimative sanse- og søvnoplevelse.

Den dejlige sanse oplevelse bliver toppet når du lægger dig i sengen og mærker den dejlige Delux-topmadras, Delux-topmadrassen er trenset og har nogle sammensyninger der giver følelsen af at sove på en sku. Ved at topmadrassen er trenset holder den bedre på formen og kvaliteten bevares. Du kan vælge mellem to typer af topmadraskerner. Hyperfoam er en skum, som er trykaflastende. Udover at give en god støtte, så er den også ventilerende og åndbar, hvilket hjælper dig med at komme af med varmen. Wonderpur er den anden type kerne. Det er en memory foam skum, som former sig efter kroppen. Den holder derfor på varmen, og er perfekt til dig der fryser let om natten.

Nordisk kvalitet

En Dreamline Delux Kontinental udtrykker nordisk enkelthed. Hos Norhland bliver der kun anvendt kvalitetsmaterialer, som naturlige og slidstærke tekstiler, træ og stål. Det bliver leveret af kvalitetsbevidste og anerkendte leverandører. Det nordiske materialevalg afspejler sig i Dreamline Delux Kontinentals langtidsholdbare design. Vi tilbyder 25 års garanti på sengerammen og fjederbrud. Med en Dreamline Delux Kontinental er du sikret god kvalitet og rigtig god komfort.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.