Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Delux Komfort 180x200 cm

Før: 45.995 kr

Nu kun 19.995 kr

 • Dansk design
 • 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 11 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Helt ny 2022 model!
 • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Dreamline Delux Komfort 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 45.995 kr

Nu kun 19.995 kr

Dreamline Delux Komfort 180x200 cm
Dreamline Delux Komfort 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Delux Komfort

Læn dig tilbage i den lækre Dreamline Delux Komfort. Din krop vil hurtigt mærke følelsen af luksus og ren forkælelse. Det skyldes de 4 eksklusive komfortlag, som Dreamline Delux Komfort er bygget op omkring.

Udover den eksklusive komfort har Dreamline Delux Komfort et smukt og tidløst design, som med sine rene linjer og robuste udseende passer inde i et hvert nordisk inspireret soveværelse.

Du kan sætte dit eget præg på Dreamline Delux Komfort ved at vælge mellem 5 afdæmpede farver og vælge det design af sengeben, som du synes passer bedst til sengen.

Unikt fjedersystem

En klassisk kontinentalseng har 3 komfortlag, hvor at Dreamline Delux Komfort har hele 4 komfort lag. De 3 lag med starspringfjedre er bygget op om det unikke multilayer fjedersystem.

Den lækre dobbeltfjedret boxmadras har i alt 6 komfortzoner, som er efterfuldt af en vendbar springmadras med 5 komfortzoner. De i alt 11 komfortzoner er med til at give dig en unik og sund støtte. Med zoneopdelingen er du sikker på, at få den rette støtte til de punkter på kroppen, hvor du typisk er tungest.

Boxmadrassen og springmadrassen er polsteret med latex. Latex er et naturligt materiale, som er åndbart og derfor ventilerende.

Det er individuelt, hvor hård eller blød madrassen skal føles, da det skal passe til højde og vægt. Du kan derfor justere din springmadras efter dit eget ønske. Der er tre typer af fastheder, som du kan vælge i mellem – medium, fast og ekstra fast.

Følg vores guide til valg af fasthed, og får madras der passer til din vægter og giver den rette støtte:

Medium anbefales til under 75 kg

Fast anbefales til mellem 75-95 kg

Ekstra fast anbefales til over 95 kg

Delux topmadras – sov på en sky!

Det sidste og 4 komfortlag har en stor indflydelse på Dreamline Delux Komfort. Når du sover i den lækre kontinentalseng, vil du hurtig mærke den lækre topmadras, som er vævet i organisk bamboo. Delux topmadrassen er en trenset top, hvilket gør at den holder bedre på formen og giver en dejlig følelse af at sove på en sky. Delux topmadrassen er 8 cm høj og har en 4 cm kerne hyperfoam skum kerne. Hyperfoam er en åndbar og ventilerende skum, som samtidg er trykaflastende. Hyperfoam giver en god sund støtte, så du er sikret en god nattesøvn.

Garanti og nordisk kvalitet!

Norhland har lavet en genistreg med den lækre Dreamline Delux Komfort. Den eksklusive kontinentalseng er fremstillet af dygtige håndværkere i Småland. De har virkelig mange års erfaring og har anerkendte leverandører der leveret kavlitets materialer til produktion af Dreamline Delux Komfort. Den nordiske kvalitet skinner igennem Dreamline Delux Komfort og derfor kan vi med ro i maven give 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud. Det er en indikation på, at du modtager et produkt i absolut topkvalitet!

Teknisk information

Teknisk info
Badges Top model (badge)
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering (til kantstenen)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere