Chat with us, powered by LiveChat

Bør du vælge en seng produceret i Danmark?

En danskproduceret seng er et udtryk for en vis kvalitet. Se videoen og læs teksten nedenfor og bliv klogere på, hvor netop en danskproduceret seng er det rigtige for dig. 
 
 
Se videopræsentationen for hvorfor du bør vælge en danskproduceret seng:
 
 
 

 

 

I Sengetid.dk har vi valgt at alle vores senge skal være dansk produceret for at sikre et højt kvalitetsniveau igennem hele vores sortiment. Sengene er lavet af kvalitetsmaterialer som langtidsmodnet svensk fyrretræ, og selv fjedrene der bliver brugt i vores springmadrasser, kommer fra en lokal leverandør i Thistrup.

Alle senge produceres i Danmark

Sengene er lavet af danske håndværkere med stor teknisk snilde, under ordentlige forhold. Derfor er det et kvalitetsstempel for vores senge, når vi, med stolthed, fortæller at alle vores senge er danskproduceret. Kvaliteten afspejler sig også i garantien på sengene, hvor man får helt op til 25 års garanti på en seng fra Sengetid.dk. Når du køber en seng hos Sengetid.dk får du dermed en danskproduceret kvalitetsseng der holder mange år ud i fremtiden.

Hvad siger Danskerne om Dansk produceret senge?
Vi har også 101 nats ombytningsret, som betyder du kan prøve madrassen og bytte den ud indenfor 101 nat, hvis du skulle være en af de kun 2-3% som ikke passer ind i vores guides. Men læs mere om prøvetid her