Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Signatur Delux Elevation 180x200 cm

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon OKIMAT motor - Høj kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Attribute icon Trådløs fjernbetjening
 • Attribute icon Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 5 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 15 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 57 cm
 • Attribute icon Uovertruffen kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Signatur Delux Elevation 180x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

24.995 kr

Signatur Delux Elevation 180x200 cm
Signatur Delux Elevation 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Leder du efter en top moderne elevationsseng? Så er NORHLAND – Signatur Delux Elevation et rigtig godt bud på drømmesengen. Selvom den ligger til en overkommelig pris er der ikke gået på kompromis med hverken liggekomfort eller elektronik.

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. 9cm latex eller wonderpur topmadras, ben og levering til kantstenen
 • Vendbar madras med posefjedre af høj kvalitet, som er pakket ind i kvalitetsskum for optimal komfort.
 • Der er 28 lameller, hvoraf de midterste lameller er justerbare.
 • 5 års fuld garanti på motor
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud.


Fås yderligere i alle størrelser fra 80x200 til 180x210 – Specielmål kan fremstilles ved nærmere aftale, kontakt os for nærmere info. 

Hvis du er på jagt efter en seng med en sublim liggekomfort og et utal af muligheder, kommer du ikke udenom denne lækre elevationsseng, Signatur Delux Elevation. Det er en af vores mest sælgende elevationssenge inden for Norhland Signatur-serien, som tilbyder al den komfort og fleksibilitet, du overhovedet kan forestille dig. Det er en elegant og stilren seng, hvor der er kælet for selv de mindste detaljer. Er du igang med at undersøge markedet for at finde den perfekte seng, der både sikrer dig en rigtig god søvn, men som også er belejlig, når du fx skal se TV eller læse en bog, er dette helt klart en seng der er værd at tage med i dine overvejelser. Den er desuden danskproduceret under ordnede forhold og bliver fremstillet af rendyrkede kvalitetsmaterialer.

Elevationsseng med uovertruffen komfort
Vores NORHLAND – Signatur Delux Elevation er bygget op på den måde, at den har en springmadras med pocketfjedre i 5 zoner med skulder- og hoftezoner til at give maksimal trykaflastning de steder, hvor der er ekstra pres på madrassen. Pocketfjedrene er dem der bestemmer hvor fast madrassen er. Den fås i medium, fast eller ekstra fast fasthed. I forhold til hvilken fasthed du skal vælge, henviser vi til vores guide omkring valg af fasthed, som du finder nederst på vores hjemmeside. Øverst i madrassen har vi et lag skum, som er pakket ind i en tyk tekstil, der er utrolig slidstærkt. Denne model er udstyret med en trådløst, OKIMAT motor, som er noget af det absolut ypperste inden for motorer og teknik til elevationssenge. Yderst støjsvag og driftssikker.

Delux topmadras
Vores NORHLAND – Signatur Delux Elevation kommer også med en 9 cm topmadras i Latex eller Wonderpur sikrer en sublim liggekomfort. Som navnet indikerer får man med Delux topmadrassen en liggekomfort der minder om at svæve på en sky. Madrassen er som nævnt på hele 9 cm, og giver derfor fremragende støtte og trykaflastning.

Maksimal fleksibilitet og velvære
Leder du efter en seng der er mere end "blot" en seng, så er NORHLAND – Signatur Delux Elevation den rette seng for dig. Du får al den fleksibilitet du kan drømme om, idet du både kan justere fodende og hovedende, så du kan finde præcis den position der passer dig. Læs en god bog, få morgenmad på sengen eller se en god film. Der er et utal af muligheder med denne seng og vi giver hele 15 års garanti på både fjedre- og rammebrud samt 5 års garanti på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 57 cm. total (19 cm. ben, 12 cm. ramme, 18 cm. madras, 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Motor OKIN BASIC - trådløs fjernbetjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Antal lameller 28 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras 8 cm i latex eller wonderpur
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 120 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.