Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Eksklusiv Elevation 180x200 cm

36.995 kr

 • Dansk design og håndværk
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Valgfri Eksklusiv Latex eller Wonderpur topmadras m. sommer/vinter side
 • Valgfri egetræsben eller metalben
 • Op til 11 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 67 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Eksklusiv Elevation 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

36.995 kr

Prestige Eksklusiv Elevation 180x200 cm
Prestige Eksklusiv Elevation 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Eksklusiv Elevation

Trænger du til en ny eksklusiv seng, hvor der er fokus på god komfort? Med vores Prestige Eksklusiv Elevation bliver du forkælet med en Norhland seng, der har en klassisk opbygning med 42 lameller i bunden inkl. justerbare lameller, og hele 2 nakkevip, der kommer frem når der lægges vægt på lamelbunden. På den måde får du en behagelig siddeposition. Det er en af vores absolut bedste Norhland elevationssenge overhovedet, hvilket tydeligt kan mærkes, når du ligger i den. Det er dansk kvalitet, når det er bedst. Prestige Eksklusiv Elevation bliver produceret på en fabrik i Jylland af dygtige danske håndværkere. Kvalitet er en mærkesag for os, og derfor er det ikke tilfældigt at Prestige Eksklusiv Elevation produceres i Danmark, som er kendt for at producere møbler i høj kvalitet.

Eksklusiv elevationsseng i høj kvalitet

Der hersker ingen tvivl om, at vores Prestige Eksklusiv Elevation er en fremragende investering, hvis du ønsker at få en dejlig søvnoplevelse. Prestige Elsklusiv Elevation er produceret med en 21 cm tyk træramme, som er særdeles robust og slidstærk. Netop derfor kommer den med 25 års brudgaranti - og du er dermed garanteret en holdbar elevationsseng med en solid ramme, som giver denne Norhland seng en god og stabil bund. Ovenpå har vi en springmadras af fantastisk kvalitet, som består af pocketfjedre. Hertil er der indbygget op til 11 komfortzoner i pocketfjedrene, som bidrager til den gode komfort. Den støtter nemlig præcis de steder, hvor kroppen selv er tilbøjelig til at lægge et tungt pres på madrassen, hvorfor den presser tilbage. Disse fjedre kommer også med hele 25 års brudgaranti. Yderligere beskyttes de af et tyk lag Cooltex polstring på 25 mm, som er pakket ind i en tyk tekstil, der er yderst slidstærk og lækker at røre ved. Madrassen fås i medium, fast og ekstra fast hårdhed.

Lækker og elegant topmadras med en sommer og vinter side

Da Prestige Eksklusiv Elevation er en af vores mest luksuriøse elevationssenge i vores sortiment, og den har naturligvis også den bedste af vores topmadrasser. Den kommer i en Eksklusiv Topmadras i 9 cm, som har et mere eksklusivt look og er utrolig funktionel, da du kan tilpasse topmadrassen efter sæson.

Du kan vælge mellem en topmadras i Latex skum eller Wonderpur, som er to vidt forskellige topmadrasser. Tager vi vores Latex skum, får du her en topmadras, som er fremragende til at ventilere og trykaflaste. Du synker ikke ned i madrassen, men bliver i stedet presset tilbage, da den har en unik evne til at yde support der, hvor kroppen har mest brug for det. Wonderpur fungerer meget modsat, da man synker ned i den, hvor kroppen er varmest. Den holder på varmen hele natten, hvorfor den er er populær blandt folk, der er kuldeskær.

Udover selve kernen har denne lækre topmadras sommer/vinter side, som giver mulighed for at tilpasse topmadrassen efter sæson. Hvilket betyder, at på sommersiden er den foret med bombusuld som er meget ventilerende, hvorimod den er foret med uld på vintersiden som holder på varmen. Dette giver en unik mulighed for at veksle mellem årstiderne.

Elevationsmotor med 5 års garanti

For at krone denne eksklusive elevationsseng er den udstyret med en motor fra danske Linak, som er et af de mest pålidelige brands inden for elevationsmotorer og tilbehør. Det er en meget støjsvag motor, der ikke bruger megen power. Den er desuden vedligeholdelsesfri og er helt trådløs. Ønsker du at optimere komfort og søvn, er denne elevationsseng en af de bedste investeringer, du overhovedet kan foretage dig. At købe en rigtig god seng er det samme som at investere i et bedre liv. Det er Prestige Eksklusiv Elevation et glimrende bevis på. Køb en Norhland elevationsseng og nyd de goder elevationssengen kan give dig i hverdagen.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Mest solgt badge (orange)
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 67 cm total (19 cm ben, 21 cm ramme m. lameller, 18 cm madras og 9 cm topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre Op til 11-zoners pocket/multipocketfjedre.
Polstring Ventilerende cooltex skum
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Antal lameller 42 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Eksklusiv topmadras med sommer/vinterside, på hele 9 cm
Antiskrid Ja
Ben Standard er 19 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 125 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere