Chat with us, powered by LiveChat

Master Supreme Box 90x210 cm

Før: 28.995 kr

Nu kun 8.395 kr

 • Design og håndværket er i absolut topklasse
 • Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Eksklusive runde egetræsben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 18 cm ben: 61 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Master Supreme Box 90x210 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 28.995 kr

Nu kun 8.395 kr

Master Supreme Box 90x210 cm
Master Supreme Box 90x210 cm

På lager

Beskrivelse

Master Supreme Boxseng

Få følelsen af luksus hver gang det er sengetid. Læn dig tilbage i en Master Supreme Boxseng og drøm dig væk. Master Supreme Boxseng er noget af det mest eksklusive indenfor boxsenge, vi hos Norhland kan tilbyde.

Norhland er sammensat af 3 delikate ingredienser: indretning, design og håndværk. Det afspejler sig i vores tidløse design og bliver fremstillet i hånden af dygtige håndværkere i Småland med mange års erfaring. 

En Master-seng udtrykker nordisk enkelthed og kombinerer det æstetiske og funktionelle. Hos Norhland anvender vi udelukkende kvalitetsmaterialer, som naturlige og slidstærke tekstiler, træ og stål, som vi får leveret af vores kvalitetsbevidste og anerkendte leverandører. Det er desuden vigtigt at sikre dig et så bæredygtigt produkt som muligt, hvilket foruden det nordiske materialevalg afspejler sig i Master-sengenes langtidsholdbare design.

Du vil få 25 års brudgaranti på sengeramme og fjederbrud, hvilket viser at vi 100% står inde for kvaliteten af produktet.

Dobbeltfjedret boxmadras

Master Supreme Boxseng er en af de bedste boxsenge, vi har. Med en Master Supreme Boxseng vil du få en unik komfortoplevelse med den dobbeltfjedret boxmadras og lækre Supreme-topmadras. Du kan her lade kroppen opnå den ultimative følelse af selvforkælelse.

Der er en masse gode grunde til, hvorfor at Master Supreme Boxseng, er en af vores bedste boxsenge. Når du lægger dig ned i sengen, vil du allerede mærke hvordan din krop bliver forkælet med en dobbeltfjedret boksmadras, der er produceret i langtidsmodnet FSC-mærket svensk grantræ. Boksmadrassen emmer af kvalitet. Den vendbare boksmadras er belagt med ventilerende hyperfoam og laves i pocketfjedre, som er inddelt i 8 komfortzoner. De 8 komfortzoner giver en sublim komfort, som vil give dig en behagelig og sund liggeposition.

Boksmadrassen kan tilpasses efter dit behov, da den kan vælges i tre forskellige fastheder. Medium, fast eller ekstra fast. Her anbefaler vi at følge vores guide til valg af fasthed, så du får den rette støtte og sikrer en god nattesøvn.

Master Supreme Boxseng fås i alle standard størrelser, så et hvert størrelse soveværelse kan få glæde af den lækre boxseng.

Unik sanse- og søvnoplevelse

Master Supreme Boxseng er den perfekte synergi mellem det funktionelle og æstetiske, hvilket giver den ultimative sanse- og søvnoplevelse.

Fuldend den unikke sanseoplevelse med den lækre vaskbar Master Supreme-topmadras på hele 8 centimeter.

Master Supreme-topmadras kan vælges i to forskellige typer kerner. Fryser du let om natten, så er wonderpur en rigtig god topmadras. Wonderpur er en formskum, som bruger din kropsvarme til at lave et aftryk af kroppen, så du synker ned de rigtige steder i madrassen og får den ultimative bedste støtte.

Har du derimod tendens til at få det varmt om natten, skal du gå efter Hyperfoam. Hyperfoam er trykaflastende og ventilerende, og på den måde kan madrassen hjælpe med at lede varmen væk fra kroppen.

Sæt dit personlige præg

Sæt dit helt eget personlige præg på din Master Supreme Boxseng ved at vælge mellem eksklusive sengeben i enten træ eller stål. Udover det kan du vælge mellem fem afdæmpede og stilrene farver, så du kan indrette dit soveværelse med en stilren boxseng i den farve, der skaber de bedste rammer i din indretningsstil og som vil invitere dig til nærvær og hygge.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Småland
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 90 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 18 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere