Chat with us, powered by LiveChat

Pudebetræk

Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Pudebetræk

Et pudebetræk er et vigtigt valg til din seng. For pudebetrækket skal ikke kun mindske slitage på hovedpuden. Det skal også være behageligt at ligge på og tillade huden i hovedet, på halsen og i nakken at ånde. Så undgår du at vågne op utilpas og med vådt hår, fordi du har ligget for varmt. Se vores udvalg af pudebetræk her på siden og husk, vi altid sender gratis.

Et godt pudebetræk kan gøre hele forskellen mellem en god nats søvn og en nat, hvor du vågner op gentagende gange, fordi puden føles for varm. Men er pudebetrækket behageligt at lægge hovedet på, og tillader det, at din hud kan ånde og eventuelt fugt ledes væk, bliver det i hvert fald ikke pudebetrækket, som holder dig vågen.

Det rigtige pudebetræk fuldender din seng

Samtidig er det rigtige pudebetræk med til at fuldende din sengs stil. Det klassiske er naturligvis, at vælge et sengesæt med både dyne- og pudebetræk i samme farve, stil og mønster. Men er du træt af de nemme løsninger, og gerne vil sætte dit helt eget præg på din seng? Så kan du også vælge at købe et af de separate pudebetræk, som vi sælger her på siden.

Enten kan du købe det, så det passer til et bestemt af dine dynebetræk, eller også kan du købe et pudebetræk i en neutral farve, som nemt kan bruges til flere forskellige dynebetræk. Eller vælg den friske og mere grafiske løsning, hvor pudebetrækket skiller sig helt ud fra både dyne- og det øvrige sengebetræk, f.eks. med en komplementærfarve eller et opsigtsvækkende mønster.

Pudebetrækket beskytter puden

Ligesom lagnet beskytter og forlænger levetiden af madrassen, gør pudebetrækket nøjagtigt det samme for hovedpuden. Det kræver naturligvis, at du vælger et pudebetræk, der passer til og har en lukning, der kan holde.

De pudebetræk vi sælger hos Sengetid.dk, passer til de puder, som vi har i vores shop. Så har du købt hovedpuder hos os, er et af vores pudebetræk det sikre valg, hvis du vil sikre dig, at betrækket passer perfekt til puden. Bestil i dag. Vi sender gratis!