Chat with us, powered by LiveChat

Dobbeltdyner

Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Dobbeltdyner

En dobbeltdyne er det rigtige l øsning, uanset om du gerne vil have ekstra meget dyne til dig selv, eller vil dele dyne med din partner. Det giver mere nærvær og tættere kontakt natten igennem. Hos Sengetid.dk har vi samlet en række gode bud på dobbeltdyner, der tillader kroppen at ånde. Så undgår I at komme til at ligge for varmt, noget der ellers tit er et stort problem med dobbeltdyner. 

Findes der noget skønnere, end at kunne krave ind under den samme dyne som din udkårne og vide, at der er masser af plads under dynen. Så undgår I at komme til at slås om dynen i løbet af natten, ligesom der er frit valg for, om I vil ligge helt tæt, eller lidt mere hver for sig natten igennem. 

Dobbeltdynen er også den ideelle løsning for dig, der er lidt af en frossenpind, eller bare gerne vil have masser af plads under dynen. Dobbeltdynen er den luksuriøse løsning. Den giver dig dyne nok til at kunne rulle dig ind i dynen som en rullepølse. Samtidig kan du også ligge, lige så uroligt som du vil uden at komme uden for dynen i løbet af natten.

Dobbeltdyner som tillader kroppen at ånde

Lige som vores almindelige dyner, tillader alle vores dobbeltdyner, at din krop kan ånde. Det betyder, at du kan holde en fast, jævn temperatur under dynen natten igennem – også selv om I ligger to under dynen og I ligger tæt. Derved undgår I at komme til at svede, så I sparker af jer, og kommer til at ligge for koldt.

Vores dobbeltdyner er samtidig opdelt med stærke syninger, der sikrer, at fyldet ligger jævnt fordelt over hele dynen – også efter mange års brug. Det er med til at sikre en jævn og god temperatur under hele dynen. 

Så med en dobbeltdyne fra Sengetid.dk får du og din partner den bedste soveoplevelse i mange år fremover!