Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Luksus Kontinental 120x200 cm

Før: 17.995 kr

Nu kun 5.995 kr

 • Dansk design og håndværk
 • Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 67 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Signatur Luksus Kontinental 120x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 17.995 kr

Nu kun 5.995 kr

Signatur Luksus Kontinental 120x200 cm
Signatur Luksus Kontinental 120x200 cm

På lager

Beskrivelse

Er du på udkig efter en luksuriøs kontinentalseng, som giver fantastisk liggekomfort uden at springe budgettet? Så er Signatur Luksus Kontinental fra Norhland et godt bud på den rigtige seng.

Det får du:

 • Komplet seng inkl. valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen
 • Hele 3 lækre komfortlag - Boxmadras, springmadras og topmadras
 • Springmadrassen består af pocketfjedre eller multipocketfjedre, som sikrer god komfort og støtte
 • 5 komfortzoner
 • Luksus topmadras på 10 cm med vaskbart betræk i enten latex eller wonderpur skum.
 • 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

Denne luksuriøse Norhland kontinentalseng fra Signatur serien, giver optimal støtte og liggekomfort. Det er sengen til den kvalitetsbevidste køber, der ved, hvad god velvære og komfort er, når man ser det. Denne kvalitetsseng, er fremstillet af eksklusive slidstærke materialer på en dansk fabrik. Den produceres under ordnede forhold af fagligt stolte håndværkere, som tager opgaven alvorligt. Da du tilbringer cirka en tredjedel af dit liv i en seng, er det vigtigt, at man træffer det rigtige sengevalg. Sætter du pris på en fremragende seng, der lever op til strenge kvalitetskrav og sikrer dig en bedre livskvalitet - er denne Signatur Luksus Kontinental det oplagte valg, når du skal have en ny seng. Få en rigtig god start på dagen med en luksuriøs seng fra Signatur-serien, som er en af vores absolut topmodeller.

Søvnkvalitet i tre lag                                      
En af de egenskaber der karakteriserer en kontinentalseng er, at den er tredelt. Den er opbygget i 3 lags rendyrket kvalitet fra top til bund, som bygger grund for mange års optimal søvn og livskvalitet. Den er fremstillet således, at vi har en tyk, vendbar springmadras med pocket/multipocket fjedre. Pocket/multipocket fjedrene kommer med 5 zoner, hvor blandt andet skulder og hofte får optimal støtte, da det er nogle af de steder, hvor man har brug for ekstra trykaflastning. Over fjedrene, øverst i springmadrassen, har vi et lag skum, der er fremstillet i polyether - og som er pakket ind i en flot og slidstærk tekstil. Under springmadrassen har vi en boxmadras, der er indrammet af en sengeramme i langtidsmodnet svensk fyrretræ.

Vælg seng og topmadras efter behov
I det øverste komfortlag har vi en vaskbar Luksus topmadras, som fås i to typer; Latex eller Wonderpur skum. Topmadrassen er vores populære Luksus topmadras på hele 10 cm, som sikrer en fantastisk liggekomfort. Topmadrassen er vævet i organisk bambus og er god til at lede varmen væk.

Om du skal vælge en Latex eller en Wonderpur skum topmadras kommer meget an på dine individuelle behov og ønsker til funktionalitet. Er du til en topmadras, der bruger din kropsvarme til at forme sig efter din krop, er en Wonderpur skum et godt valg for dig. Den giver fornem støtte og holder godt på varmen, hvis du fryser om natten. Er du derimod til en ventilerende topmadras, der tilbyder trykaflastning, så du ikke synker for meget ned i madrassen og ikke er for varm, er Latex det oplagte valg.

Investér i god nattesøvn med en Signatur Luksus kontinentalseng
En god nattesøvn er lig med bedre velvære og livskvalitet, og derfor er det vigtigt at finde en seng der lever op til kriterierne for en god søvn. En Signatur Luksus kontinentalseng tilbyder alle de vigtige egenskaber, som danner fundamentet for den perfekte søvn. Den tilgodeser alle dine søvnpræferencer og du har mulighed for at vælge den rigtige fasthed og topmadras sådan at den passer perfekt til dig.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Black week (badge orange)
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 67 cm. total (19 cm. ben, 20 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 10 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 120 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocket/multipocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 10 cm luksus topmadras m. latex- eller wonderpur kerne, i ventilerende bamboo 3D betræk som er vaskbart
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere