Kappelagner 

Der er 28 produkter.

Kappelagner er ideele til boxmadrasser

Skal du ud at investere i et nyt lagen til din seng? Hos Sengetid.dk har vi en bred vifte inden for kappelagner, som er særligt velegnet til dig, der har en boxmadras. Da vi selv er specialister i senge, har vi allieret os med CPH Living, som er et af de mest innovative og kreative brands inden for produkti...

Kappelagner er ideele til boxmadrasser

Skal du ud at investere i et nyt lagen til din seng? Hos Sengetid.dk har vi en bred vifte inden for kappelagner, som er særligt velegnet til dig, der har en boxmadras. Da vi selv er specialister i senge, har vi allieret os med CPH Living, som er et af de mest innovative og kreative brands inden for produktion af sengetøj. Vi kan se nogle af de samme værdier hos dem, som vi besidder, da vi går meget op i bæredygtighed socialt ansvar. Det betyder, at vi sikrer, at dem, der producerer vores produkter, de får en god betaling for det arbejde, de udfører. Det samme gælder leverandør af materialer. Uanset hvilket kappelagen, du finder her på siden, kan du sikker på, at det er af usædvanlig høj kvalitet.

Giv din seng et mere eksklusivt udseende med et kappelagen

Et kappelagen er fremragende til at give din seng et mere lækkert, luksuriøst og eksklusivt udseende. Det er designet på en sådan måde, at det har tre sider, der hænger frit. Det er de to sider og fodenden. Hovedenden er kort og dækker kun lige sengen. Vores kappelagner har en sidehøjde på 42 cm, hvorfor det kan dække hele din boxmadras samt helt ned til gulvet. Det er derfor lige så meget en pyntegenstand, som frembringer et mere æstetisk flot udseende - især velegnet til dig, der anser din seng som et møbel, der gerne må pryde soveværelset. Har du en slidt seng, er det en glimrende måde at gemme den lidt af vejen på. Lagenet dækker hele sengen, så ingen ser, hvad der gemmer sig under.

Formidabel kvalitet

Alle vores kappelagner er fremstillet af en Percale bomuld, som er en rigtig stærk og tæt bomuld, der giver en dejlig blød og mat overflade ved berøring. Sætter du pris på rigtig god kvalitet, der holder længe, er det bestemt en investering, der kan forlænge din sengs liv. Sammenlignet med andre lagner fra andre producenter, fremstiller CPH Living vores kappelagner med hele 200 tråde per kvadrattomme, hvorimod de fleste anvender 120. Du får derfor et mer tæt lagen, som giver mere komfort og velvære. Det kommer desuden også med en vidunderlig egenskab i form at, at det er i stand til at ventilere bedre og skille sig af med varme og væsker.

 

Beskyt din seng bedre med et kappelagen

Ønsker du at beskytte din seng bedre mod kropsvæsker, varme og slid, gør du klogt i at udstyre din seng med et kappelagen. Så ligger du ikke direkte på topmadrassen eller på din boxmadras. På den måde bliver niveauet af slitage det mindre, og din seng kan holde længere. Da kvaliteten af vores lagner er så gode, og da de kan ventilere på fornemmeste vis, er der langt mindre væske, der trænger ned i madrassen. Beskyt derfor din seng med et lækkert lagen - det er ikke kun  for synets skyld. Du finder dem i forskellige farver her på siden til en utrolig konkurrencedygtig pris - og så holder de bare længere og bedre, da kvaliteten er i top.

Læs mere »
Produkt føjet til produktsammenligning!