Faconlagner 

Der er 68 produkter.

Faconlagner til boxmadrasser og springmadrasser

Hos Sengetid.dk bestræber vi os på at have et udvalg af senge og sengetøj, som kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov. Derfor har vi også et udvalg af faconlagner i fornem kvalitet, så du kan udstyre din seng med et faconlagen, der både er praktisk og ser rigtig godt ud. Da vi selv har spec...

Faconlagner til boxmadrasser og springmadrasser

Hos Sengetid.dk bestræber vi os på at have et udvalg af senge og sengetøj, som kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov. Derfor har vi også et udvalg af faconlagner i fornem kvalitet, så du kan udstyre din seng med et faconlagen, der både er praktisk og ser rigtig godt ud. Da vi selv har speciale i senge, er det naturligt for os at indgå i samarbejde med en dygtig og kvalitetsbevidst producent af lagner. Derfor arbejder vi sammen med CPH Living, som er et af de stærkeste brands inden for design af sengetøj og tilbehør. Et faconlagen er særligt velegnet til boxmadrasser og springmadrasser, da sengens høje kant tillader lagnet at nå rundt og dække hele vejen rundt. Har du en boxmadras, som trænger til et nyt lagen, kan vi på det varmeste anbefale et her fra siden - kvaliteten er usammenlignelig.

Guldrandet kvalitet i hver en tråd

Her hos Sengetid.dk står vi 100% inde for den kvalitet, der leveres fra CPH Living, da det har været vigtigt for os at finde en producent, som afspejler vores forretning. Derfor finder du udelukkende lækre kvalitetslagener her på siden. Et faconlagen fra Sengetid.dk har en sidehøjde på 30 cm, hvilket typisk er nok til, at du kan få dækket både madras og topmadras. Har du en boxmadras, der er højere end 26 cm, vil du skulle skifte til et kuvertlagen, som hænger løst ned langs siderne. Alle vores faconlagner er af guldrandet kvalitet, da de er yderst tætvævede og har en meget høj trådtæthed. Normalt har en lagen 120 tråde per kvadrattomme, hvorimod vi udelukkende tilbyder faconlagner med 200 tråde per kvadrattomme. Du får derfor en større tæthed, som giver den her mere luksuriøse fornemmelse, når du ligger på det.

Lækker og behagelig bomuld for optimal komfort

Der er alt for mange faconlagner, der bliver for hurtigt slidt og ikke giver den samme komfort i ret lang tid ad gangen. Derfor har vi bedt CPH Living om at designe og udvikle nogle virkelig komfortable lagner, som bevarer sine gode egenskaber i lang tid trods stor slitage og brug. Med et faconlagen fra vores sortiment får du kvalitetslagen i Percale bomuld, som er fremragende til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen.I løbet af natten sveder vi forholdsvist meget, hvorfor er der en del væske, der trænger ned i madrassen. Da vores faconlagner er bedre til at ventilere, forekommer der mindre væske, som trænger ned og ødelægger de underliggende madrasser.

Bedre beskyttelse af madrasser med et faconlagen

Vil du opnå bedre beskyttelse af din seng, er det en god idé at investere i et faconlagen, som bidrager til øget komfort og bedre luftcirkulation. Det holder dig mere tør og frisk hele natten, og du forlængere din sengs levetid betragteligt. Ønsker du et mere slidstærkt og robust lagen, som kan holde til noget, kan vi klart anbefale, at du finder et faconlagen her på siden og udstyrer din seng med det. Du får masser af værdi og kvalitet for dine penge.

Læs mere »
Produkt føjet til produktsammenligning!