Chat with us, powered by LiveChat

Dobbeltsenge 200x200

Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Dobbeltseng 200x200

Er du på udkig efter en ekstra stor seng med ekstra meget plads, er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig vores brede udvalg af dobbeltsenge i høj kvalitet i målene 200x200, der giver dig den ekstra bredde, som rigtig mange par efterspørger. På den måde får man nemlig rigeligt med plads til at kunne fylde, mens man sover, og man undgår således at genere sin partner om natten. Vores sortiment af dobbeltsenge 200x200 er særligt velegnede jer, der ønsker at forkæle jer selv med lidt luksus, som I kan nyde godt af hver eneste dag. Find et godt tilbud på din ekstra store dobbeltseng her hos Sengetid.dk. Søger dig og din partner således ekstra plads, er en dobbeltseng i målene 200x200 derfor det helt rette valg. Vi tilbyder et stort udvalg af dobbeltsenge, der med garanti lever op til jeres behov, og så endda til konkurrencedygtige priser. Ydermere kommer alle vores senge i yderst høj kvalitet, da vi sørger for udelukkende at anvende gode materialer, når vi producerer vores senge, og herudover tager vi socialt ansvar ved at producere bæredygtigt. Det er netop disse forhold, der adskiller vores senge fra alle andre, og du vil med garanti kunne mærke forskellen med det samme.

Få en bedre nattesøvn med en dobbeltseng med ekstra plads

Der er således ingen tvivl om, at du er havnet det helt rigtige sted, hvis du søger en dobbeltseng med ekstra plads, der desuden sikrer dig en mere optimal søvn nat efter nat. Herudover er vi udmærket klar over, at mennesker har vidt forskellige krav til en seng, hvorfor vi altid sørger for at tilbyde et særligt stort udvalg, der spænder bredt. Du vil således med garanti kunne finde den dobbeltseng, du ønsker, uanset hvilke krav du har i forhold til funktionalitet og design. Vælg eksempelvis elevationssengkontinentalsengspringmadras eller boxmadras, alt efter hvad du sætter pris på. Såfremt du har spørgsmål til, hvilken type seng der vil være bedst for dig, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi er til rådighed i tidsrummet 09-22, og du kan enten vælge at ringe til os eller sende os en besked.

Vælg imellem to typer af topmadrasser, og opnå en mere optimal støtte

For at imødekomme flest mulige behov tilbyder vi desuden to forskellige typer topmadrasser ved køb af vores dobbeltsenge. Du kan enten vælge en latex skum topmadras eller en memory skum topmadras. Ved valg af førstnævnte får du en topmadras, der giver dig den rette støtte uanset kropsbygning og vægt, hvilket betyder, at den er ideel på tværs af vægtklasser. Ydermere sikrer denne type topmadras en mere støttende og blødere søvnoplevelse, og endelig skal det nævnes, at den er allergivenlig. Vælger du derimod memory skum topmadrassen, får du en madras, der er i stand til at forme sig efter din krop. Herudover holder den på varmen om natten, og ydermere er du ved at vælge denne garanteret den rette støtte i blandt andet lænd, nakke og skuldre, der alle er udsatte områder, som har brug for den ekstra støtte, når du sover.

Find kvalitetssenge til gode priser her på siden

Her hos Sengetid.dk tilbyder vi således udelukkende dobbeltsenge i højeste kvalitet, og med vores senge i målene 200x200 får du endda også ekstra plads, så du kan fylde, alt det du vil, uden at det genererer din partner. Ydermere finder du her på siden udelukkende gode priser, da vi mener, at alle har krav på optimal søvn og komfort. Endelig skal det nævnes, at vi altid tilbyder prisgaranti, hvorfor vi matcher prisen, såfremt du finder den samme vare til en lavere pris hos en anden forhandler. Find din nye drømmeseng her på siden allerede i dag, og opnå en bedre nattesøvn med det samme.