Chat with us, powered by LiveChat

Senge 200x200

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Seng 200x200 – seng med plads til barnet

Senge i størrelsen 200x200 cm er glimrende at anskaffe sig, hvis barnet tit kommer på besøg om natten. Denne seng har den klassiske længde, som en almindelig dobbeltseng har, men den har samtidig en bredde, der er 20 centimeter længere end den normale dobbeltsengs bredde på 180 centimeter. Der er derfor tale om en king size-dobbeltseng. Hermed er der masser af god plads, når dit barn kommer ind om natten eller har lyst til at ligge at hygge om morgenen med forældrene. Hvis du derfor står og overvejer at købe en ny dobbeltseng, kan denne seng anbefales, hvis pladsen er til det.

Norland kontinentalsenge

På denne side kan du se vores udvalg af senge i størrelsen 200x200 cm. Sengene har navnet Norland, hvilket er et anerkendt dansk sengebrand. Norland lægger blandt andet stor vægt på komfort og kvalitetshåndværk. Brandets senge produceres i Jylland af kvalitetsbevidste håndværkere, der bygger sengene med en betydelig teknisk forståelse for sengenes forskellige elementer. Vores senge med målene 200x200 cm består ligeledes af Norlands fortrinlige kontinentalsenge. En kontinentalseng er smuk at se på og opbygget i hele tre lag. I bunden har vores udvalg af kontinentalsenge to faste boxmadrasser, der danner platformen for hele komfortoplevelsen. Ovenpå boxmadrasserne vil du finde en springmadras i høj kvalitet, der sørger for, at din krop får den helt rette støtte under nattesøvnen. Øverst på sengen befinder topmadrassen sig, som er prikken over i’et ved kontinentalsengen. Du vil finde en beskrivelse af vores udvalg af topmadrasser herunder. Idet kontinentalsengen består af de forrige tre lag, er sengen desuden meget høj, hvilket du især vil få gavn af, hvis du har besvær med at komme op af din nuværende dobbeltseng.

Memory skum eller latex topmadras

Til den nye dobbeltseng får du hos os ligeledes valget mellem to forskellige typer af topmadrasser, herunder memory skum og latex. Vi tilbyder ikke topmadrasser af poly- eller koldskum, hvilket skyldes, at disse materialer hverken giver kroppen den nødvendige støtte eller leder kropsvarmen ordentligt væk om natten. En madras med memory skum sørger derimod for, at din krop får den helt rette støtte under hele nattesøvnen. Skummet i denne madras har en trykaflastende natur, hvilket gør, at det former sig efter din krop og følger enhver bevægelse natten igennem. Har du dog problemer med hedeture eller for meget kropsvarme om natten, anbefaler vi på den anden side en topmadras af materialet latex. En latex topmadras sikrer nemlig, at du til enhver tid har en tilpas og behagelig kropstemperatur. Dette kan lade sig gøre, idet latex er udvundet af gummitræer, og dermed er et naturprodukt. Hermed trækker topmadrassen konstant luft ind og ventilerer. Topmadrassen i latex sørger samtidig for, at du – som med memory skum-madrassen – får en god og behagelig støtte. Latex madrassen giver dog en fastere støtte end madrassen af memory skum, hvorfor du selvfølgelig skal vurdere, hvilket materiale du synes bedst om.

Flotte ben og gavle til dobbeltsengen

Eftersom din nye dobbeltseng skal pryde soveværelset, tilbyder vi hos Sengetid.dk desuden en række forskelle typer af ben og gavle til dobbeltsengene i størrelsen 200x200 cm. Vedrørende sengens ben kan du vælge mellem stålben eller træben af træsorten eg. Dermed er der rig mulighed for både at vælge et råt look i form af stålbenene eller et mere naturligt og neutralt look i form af benene i eg. Med hensyn til sengens gavl har du mulighed for blandt andet at vælge et ternet eller asymmetrisk stof. På denne måde kan du skabe lidt mere liv i soveværelsets ellers enkle rammer. Med en gavl til sengen sikrer du ligeledes en ekstra god støtte, samt at du kan placere sengen midt i soveværelset, hvis dette er ønsket.