Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Natur Superior 180x210 cm

34.995 kr

  • Dansk design og håndværk
  • 8 cm topmadras i højeste kvalitet af natur latex med vaskbart betræk
  • Valgfri ben (Egetræ eller sort egetræ)
  • Uovertruffen komfort i hele 3 lag
  • Produceret i Danmark
  • 25 års garanti
  • Totalhøjde med 10 cm ben: 64 cm
  • GRATIS levering 20-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Natur Superior 180x210 cm

Natur Topmadras - 100% Latex - Hvid - 180x210 cm   + 0 kr

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

34.995 kr

Prestige Natur Superior 180x210 cm
Prestige Natur Superior 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

NORHLAND - Prestige Natur Superior

Vil du have noget af det ypperste inden for kontinentalsenge, er vores NORHLAND - Prestige Natur Superior noget af det fremmeste, vi har i vores sortiment. Her får du en usædvanlig stor mængde komfort med den velkendte kontinentalseng-opbygning, der kommer i flere lag. Vi får den produceret på vores fabrik i Jylland i Horsens, hvor danske, kvalitetsbevidste håndværkere bygger med stor præcision og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer. Som en helhed er sengen en synergi mellem det eksklusive og det fornødne, som er fundamentet for den perfekte søvn. Ønsker du at investere i en seng, der kan give dig en kærkommen fornemmelse af, hvad en seng vitterligt kan være, er denne NORHLAND - Prestige Natur Superior et sikkert valg.

Hele 3 komfortalg

En Norhland kontinentalseng er høj og robust. Den er bygget i flere lag end andre konventionelle senge, da den byder på komfort i flere lag. I bunden har vi en boksmadras fremstillet af langtidsmodnet svensk fyrretræ. Ovenpå boksmadrassen har vi en lækker, vendbar springmadras med pocketfjedre belagt med et 25 mm Cooltex skum, som giver endnu et lag komfort. Den er pakket ind i en tyk og slidstærk tekstil, som beskytter underlaget. Der er derfor rigeligt med niveauer, hvorfor sengen får en god højde og er nemmere at lægge sig i. Både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Natur topmadras i 100% natur latex

Ønsker du en topmadras i højeste kvalitet af natur latex? Så er NORHLAND - Prestige Natur Superior et godt valg. Der er sket en stor udvikling på topmadras området. Med til denne NORHLAND - Prestige Natur Superior følger der en rigtig lækker natur topmadras på hele 10 cm i 100% natur latex. Latex giver en grundig ventilerende effekt under din nattesøvn. Udover det giver topmadrassen en formidabel trykaflastning og leder varmen væk fra kroppen, således at du oplever, at den understøtter dine behov på fornem vis. Topmadrassen betræk er vævet i 3D bamboo stof som er meget ventilerende, og så er det vaskbart.

Vælg den seng, som passer til dit behov
Når du skal vælge den rette Norhland seng, er det essentielt for din søvn, at du ser på dine behov frem for alt andet. Det er en investering i sundhed, velvære og livskvalitet, da du lader op i din seng. Derfor skal den imødekomme din krops behov og ønsker, så den får den støtte og komfort, som den har brug for. Alle vores senge er danskproduceret i Danmark og derfor i god kvalitet. Det betyder at med NORHLAND køber du en seng, som du har i mange år. Vælg derfor med omhu - det er en investering for livet.

 

OBS! Sengen er todelt og bliver samlet til en stor. Det gør at sengen er nemmere kan komme ind i de fleste hjem. Dette går ikke udover komforten.

Teknisk information

Teknisk info
On Demo Price Nej
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre Op til 11-zoners pocket/multipocketfjedre.
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras NATUR LATEX topmadras i højeste kvalitet af latex og med vaskbart betræk
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere