Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Natur Boxelevation 2D 90x210 cm

25.295,00 kr

 • Dansk design og håndværk
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • 10 cm topmadras i højeste kvalitet af natur latex med vaskbart betræk
 • Valgfri egetræsben eller metalben
 • Op til 11 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 10 cm ben: 65 cm
 • GRATIS levering 20-35 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Natur Boxelevation 2D 90x210 cm

Natur Topmadras - 100% Latex - Hvid - 90x210 cm   + 0,00 kr

* påkrævede felter

Luk vinduet

25.295,00 kr

Prestige Natur Boxelevation 2D 90x210 cm
Prestige Natur Boxelevation 2D 90x210 cm

På lager

Beskrivelse

NORHLAND - Prestige Natur Boxelevation 2D
Har du et indædt ønske om at finde den ultimative seng med den mest naturlige topmadras, kan denne NORHLAND - Prestige Natur Boxelevation 2D meget vel være det, du søger. Den udgør en meget stolt del af vores brede sortiment, hvor vi forsøger at imødekomme forskelligartede præferencer. Er du meget kvalitetsbevidst, går du op i naturprodukter, og sætter du pris på en rigtig solid og funktionel elevationsseng, som er skabt til at gøre livet mere behageligt for dig, er NORHLAND - Prestige Natur Boxelevation 2D et sikkert topvalg. Her får du en dansk produceret Norhland elevationsseng, som er en af vores absolut topmodeller indenfor elevationssenge. Det er særligt konstruktionen og sammensætningen af madrasser, der gør denne enestående og derfor er blandt vores bedste senge overhovedet. Den bliver, som alle vores andre kvalitetssenge, fremstillet på vores fabrik i Danmark, hvor vi kontinuerligt sikrer os, at alle materialer lever op til vores vanlige standard.

Elevationsseng på en skridsikker dobbeltfjedret boksmadras
Èn af de ting, der gør denne elevationsseng anderledes, er, at den ikke er bygget på en springmadras. Her får du en 13 cm tyk træramme, som giver fornem stabilitet. Ovenpå den har vi en dobbeltfjedret springmadras på hele 32 cm, der består af pocketfjedre / multipocketfjedre med op til 11 komfortzoner. Bedre komfort fås ikke! Der, hvor du vejer mest, skubber madrassen mest igen. Det gør den for, at din rygsøjle altid ligger parallelt med sengerammen, således at du ligger perfekt. Både fjedre og sengeramme kommer med 25 års brudgaranti, så du er sikker på, at de ikke går i stykker. Yderligere er der et lag Cooltex polstring på 25 mm ovenpå fjedrene, som beskytter både dem og kroppen, så du ligger blødt og behageligt. Det hele er samlet i en box, så madrassen ikke kan rykkes og som samtidig som er skridsikker. Boxelevationen giver en unik kropsholdning samt der medfølger holder til iPad og smartphone. Nederst har vi 10 cm valgfrie ben.

100% NATUR latex topmadras på hele 10cm
Vi har givet denne lækre Norhland elevationsseng en dejlig, behagelig og blød topmadras i form af vores Natur 10cm Topmadras, som fås med 100% natur latex i højeste kvalitet. Med Latex får du ikke lov til at synke ned i madrassen på samme måde som en wonderpur skum, da den har en vidunderlig evne til at trykaflaste de rigtige steder - særligt ved nakke, skuldre og lænd. Den er ydermere formidabel til at ventilere og aflede varmen, således at du har en behagelig kropstemperatur hele natten. Udover det har den vaskbart betræk.

Brugervenlig med trådløs fjernbetjening
Der står Linak på alle motordele og komponenter på denne NORHLAND - Prestige Natur Boxelevation 2D, hvilket gør den endnu mere stabil og attraktiv. Danske Linak er kendte for deres evne til at producere elevationsmotorer i verdensklasse - og det er præcis derfor, at vi også anvender dem til alle vores senge. Den er meget støjsvag, trådløs via fjernbetjening, og så bruger den næsten ingen strøm. Der er 5 års garanti på motoren, lys under sengen og madrasbremser til både side og forende.

Teknisk information

Teknisk info
BadgesNaturlatex (badge)
BrandNorhland
TypeElevationsseng
Produceret iDanmark
SeriePrestige
Garanti25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEXJa
Højde65 cm. total (10 cm. ben, 13 cm. ramme, 32 cm. Madras i 2 lag og 10 cm. topmadras)
Længde210 cm
Bredde90 cm
FarveLys grå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisenAltid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
MadrastypeSpringmadras (pocketfjedre) i to lag
Fjedre11-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
PolstringVentilerende cooltex skum
MotorDansk Linak m. slideback - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motorDansk Linak - trådløse fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Har trådløs fjernbetjeningJa
Kan styres fra APPJa
Lys under sengenJa
Skal den samlesMeget simpel at samle, kræver ingen værktøj
StofNorhland eksklusiv møbelstof
Topmadras10 cm topmadras i NATUR latex, med betræk som er vaskbart
AntiskridJa
BenStandard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis designet og fremstillet i Danmark. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere