Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Luksus Boxelevation 2D 180x200 cm

Før: 44.995,00 kr

Nu kun 19.995,00 kr

 • Dansk design og håndværk
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Valgfri luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Valgfri egetræsben eller metalben
 • Op til 11 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 10 cm ben: 65 cm
 • GRATIS levering 20-35 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Luksus Boxelevation 2D 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 44.995,00 kr

Nu kun 19.995,00 kr

Prestige Luksus Boxelevation 2D 180x200 cm
Prestige Luksus Boxelevation 2D 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

NORHLAND - Prestige Luksus Boxelevation 2D
Med denne NORHLAND - Luksus Boxelevation 2D bevæger vi os op i noget af det ypperste, vi overhovedet har i vores sortiment. Det er en Norhland elevationsseng af høj klasse, som er aldeles elegant og luksuriøs. Det, der adskiller denne fra mange af vores andre Norhland elevationssenge, er, at den er bygget på en boksmadras med hele to lag fjedre. Ser man på Norhland sengen som helhed, bliver det ikke meget bedre. Det er lag på lag, hvor der er tænkt på alt ned til mindste detalje, hvorfor Norhland sengen er noget af det bedste, vi har sat i produktion. Vi får lavet vores senge på en fabrik i Jylland, hvor vi har kvalitetsbevidste, danske håndværkere til at varetage processen. For at sikre den altid høje kvalitet er høj faglig integritet en forankret del af tilblivelsen af vores luksussenge. Som en ekstra detalje har denne topmodel en slideback funktion, som betyder hele sengen glider tilbage, når ryggen kører op. Således bliver tv og natbord i samme afstand, også når man bruger elevationen, det er lir og luksus.

Elevationsseng med dobbeltfjedret boksmadras
Der er en helt særlig grund til, at vi mener at denne NORHLAND - Prestige Luksus Boxelevation 2D er en af vores bedste Norhland senge overhovedet. Den er nemlig bygget på en dobbelt boksmadras, som er med til at øge stabiliteten betragteligt. Der er to lag pocketfjedre, som har op til 11 indbyggede komfortzoner. Disse komfortzoner er med til at skabe endnu mere stabilitet for kroppen de steder. hvor man ellers ville synke ned og indfinde sig i en skæv soveposition. Der er særligt hofte, skuldre, nakke og lænd, som har behov for ekstra støtte. Madrassen er yderligere polstret med et 25 mm lag Cooltex, som beskyttes af en tekstil, der er lækker og behagelig at være i berøring med. Sengen hviler på en meget stabil træramme på 13cm - og både fjedre og træramme kommer med 25 års garanti.

Formidabel topmadras fuldender oplevelsen
Når du skal vælge en seng, kommer du ikke udenom en topmadras. Den udgør en stor del af den totale oplevelse, da der er sket stor udvikling på området. Med til denne NORHLAND - Prestige Luksus Boxelevation 2D følger den en rigtig lækker luksuriøs topmadras på hele 10 cm i enten Latexeller Wonderpur skum. Hvilken af de to, du skal vælge, afhænger meget af dine behov. Er du typen, der sveder meget om natten og har brug for grundig og effektiv ventilation og støtte, vil du finde Latex topmadrassen som et godt valg. Den giver formidabel trykaflastning og leder varmen væk fra kroppen, således at du oplever, at den understøtter dine behov på fornem vis. Er du derimod på udkig efter en topmadras, der former sig efter din krop og giver god varme, er vores Wonderpur skum det oplagte valg. Den tager form efter dig i takt med, at du bliver varmere, og den giver stadig utrolig god støtte, hvor din krop har brug for det. Det hele er toppet med et betræk i 3D bamboo stof som er meget ventilerende, og så er det vaskbart.

Trådløs motor fra Linak
Prikken over i’et på denne NORHLAND -  Prestige Luksus Boxelevation 2D er, at vi har givet den en dansk Linak motor. Det er noget af det bedste på markedet, hvorfor denne naturligvis skulle have dette. Den er meget støjsvag, er trådløs, har lys under bunden af, zero standby-funktion og slide back-funktion, som tilfører endnu mere komfort til en i forvejen komplet elevationsseng. Den er helt vedligeholdelsesfri og bruger næsten igen power og kommer med fem års garanti på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
BadgesTop model (badge)
BrandNorhland
TypeElevationsseng
Produceret iDanmark
SeriePrestige
Garanti25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEXJa
Højde65 cm total (10 cm ben, 13 cem ramme, 32 cm madras i 2 lag og 10 cm topmadras)
Længde200 cm
Bredde180 cm
FarveLys grå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisenAltid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
MadrastypeSpringmadras (pocketfjedre) i to lag
Fjedre11-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
PolstringVentilerende cooltex skum
MotorDansk Linak m. slideback - trådløse fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjeningJa
Kan styres fra APPJa
Lys under sengenJa
Skal den samlesMeget simpel at samle, kræver ingen værktøj
StofNorhland eksklusiv møbelstof
TopmadrasValgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
AntiskridJa
BenStandard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis designet og fremstillet i Danmark. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere