Vores kunder siger

Her på siden kan du læse udtalelser fra et udvalg af vores kunder. Vi stræber efter at alle vores kunder får gode oplevelser som disse.


Jeg købte i januar en seng gennem…


19. Marts 2018

Jeg købte i januar en seng gennem sengetid og det er det bedste jeg nogensinde har gjort.

Min mand snorker ikke mere og vi vågner begge udhvilet hver morgen. Super service de gange vi har haft brug for det.

- Camilla Pedersen fra Frederiksberg 

Fantastisk og super service


25. Januar 2018

Aldrig før har jeg været udsat for så god behandling, købte en elevationsseng i December 2017. Jeg ringede i dag d. 25/1 2018 da jeg havde problemer med at den måske var for blød til mig og min ryg, og vupti stod der en mand samme dag med en hård madras. Kunne jeg gi’ 10 stjerner havde i fået det. Tusind tak.

- Evi Nielsen fra Skibby 

Jeg har købt en super fed seng af Sengetid


13. November 2017

Jeg har købt en super fed seng af sengetid nu. Jeg kan kun sige de gutter jeg har talt med er super kunde venlige og dygtige, jeg har handlet møbler m.m igennem mit liv på 64 år men aldrig er der nogen der har kontaktet mig og spurgt om jeg var tilfreds med købet det gjorde de så derfor 5 stjerner.

- Frank Larsen 

Super fantastisk firma


14. Marts 2018

Vi fandt et super godt tilbud hos sengetid. Fik bestilt sengene og leveret efter 4 uger. Det viste sig at sengene var for korte, men her mødte vi stor imødekommenhed hos Nick. Nye senge bestilt og er netop leveret af søde fragtmænd. De kontaktede os dagen før levering og spurgte hvad tid det passede for levering. Super service..

- Morten 

Rigtig go'e senge - og skarp pris


31. Januar 2018

Har købt elevationssenge og de er bare rigtig go'e og til en skarp pris. Leveringen var også en af de bedste som jeg har oplevet. Jeg blev ringet op før levering, og spurgt efter, hvornår jeg ønskede dem leveret. Plus jeg blev ringet op et par timer før levering. Rigtig go service.

- Torben Overgaard fra Herning 

Nemt, billigt og høj service


11. November 2017

Havde bestilt en seng hvor jeg var i tvivl om dens vægtgrænse. Fik en fin telefonisk vejledning, og bestillingen blev ændret til det rette. Også positivt at blive ringet op et par måneder efter købet for at høre om alt er ok. Køber gerne min næste seng her igen.

- Christian Peter Munch Christof 


BilledvægHer er et billed af en glad kundes soveværelse med sprit ny Norland Eksklusiv Kontinental Seng 👍 "Og vi er yderst tilfredse med sengen"
- Siger Henry fra Herning. 🤗

Finn fra Rungsted er meget tilfreds med sin nye seng fra Sengetid. Nu kan der ses golf på TV'et i en dejlig og komfortabel elevationsseng som kan eleveres til den helt rigtige TV position 👍