Chat with us, powered by LiveChat

Norhland sengesæt Gråblå ( Blue Mirage )140 x 200 cm

Før: 449,00 kr

Nu kun 359,20 kr

  • Norhland - Nordisk design
  • Uovertruffen kvalitet
  • GRATIS levering 1-5 hverdage - (Læs mere)
  • Standard 100 by OEKO-TEX - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Beskrivelse

Den unikke Gråblå farve er en varm farve, i matte toner der skaber en hyggelig atmosfære i soveværelset. Det gråblå sengesæt fra Norhland er i en mørk tone der giver en dejlig ro i kroppen, der ligger op til fordybelse og afslapning. Farven har en flot undertone af blå og grå nuancer, og harmonere godt til rum med hvide vægge. 

Den unikke farvekombination af grå og blå kan med fordel sættes sammen med hvide lagner og et hvidt eller lyst sengetæppe som bryder det mørke univers, og skaber en smuk æstetisk kontrast til sengen. 

Produktbeskrivelse:
Sengetøjsserien fra Norhland er lavet i et klassisk og stilrent design, der passer til den nordiske indretningsstil, og det moderne hjem. Det smukke æstetiske udtryk der er et gennemgående tema for Norhland, kommer også til udtryk i den nye sengetøjskollektion, med de rolige farver og bløde materialer.
Sengetøjet fra Norhland er produceret med omtanke for miljøet, af høj kvalitet der kan mærkes, for at sikre dig den bedste sovekomfort. Det er fremstillet af 100% bomuld, og er standard 100 by OEKO-TEX certificeret, som får sengetøjet til at føles blødt og skånsomt mod huden.  

Forkæl dit soveværelse med smukt og luksuriøst sengetøj fra Norhland, af rene linjer og rolige farver der påvirker dine sanser. Sengetøjskollektionen består af 6 farver, der hver især har deres unikke udtryk. 

Sengetøjet er uden spejlkant, med lynlås i pude og dynebetræk. 

Vaskeanvisninger:
Det anbefales at sengetøjet vaskes på 60 grader.
Sengetøjet kan også kommes i tørretumbleren ved normal temperatur, og stryges på max 150. grader. Det frarådes at anvende kemisk rens eller blegemiddel under vask af Norhlands sengetøj.

Teknisk information

Teknisk info
BrandNorhland
FarveGråblå
TypeSengesæt
Længde200 cm
Bredde140 cm
Stof100% bomuld
Standard 100 by OEKO-TEXJa
Inkl. i prisenAltid GRATIS levering
Vaskeanvisning60 graders vask, tørretumbler 2 dots (normal temperatur), strygning 2 dots (max. 150 grader), ingen kemisk rens, ingen blegning
Vævning200tc Percale
AndetLynlås i dynebetræk og pude, pude uden spejlkant (pude helt ud til kant)
F&H EAN5722000135081

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis designet og fremstillet i Danmark. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere