Chat with us, powered by LiveChat

Norhland plaid Lys brun ( Cognac ) 130 x 170 cm

Før: 399 kr

Nu kun 119,70 kr

Beskrivelse

Lys Brun - Cognac
Plaiden i cognac farve fra Norhland er en klassisk smuk farve som aldrig rigtig går af mode, hverken i garderoben eller i boligen. Farven passer ind i det moderne hjem, hvor æstetik og det nordiske look spiller en essentiel rolle, og er velegnet til dig der ønsker at skabe ro og nærvær i soveværelset eller stuen. De smukke brunlige undertoner, blandet med et rødligt skær, giver en perfekt balance af harmoni der trækker lidt af natur med indenfor. Så hvis du ønsker det naturlige udtryk i sin bolig, med nærværende jordfarver der indbyder til hygge og afslapning, er denne smukke cognac farve et godt valg. Den kan med fordel kombineres med både lysere og mørkere farver i valget af puder, da den spiller godt sammen med næsten alle jordfarver og pasteller.  

De nye plaider fra Norhland af crinkle stof er udformet i et klassisk og stilrent design, i enkle og tidløse farver der gør det let at kombinere plaiderne med forskellige puder til at skabe personlighed i rummet. Crinkle stof har en smuk og naturlig krøllet tekstur i stoffet, som får plaiden til at se rolig og indbydende ud. 

Forkæl dit soveværelse eller stue med en smuk plaid fra Norhland, af rene linjer og rolige farver der påvirker dine sanser, eller giv det i gave til en du holder af. 


Vaskeanvisninger:
Det anbefales at plaiden vaskes på 30 grader ved en mild vask. Plaiden kan kommes i tørretumbleren ved lav temperatur. Undgå strygning og blegemidler

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Farve Lys brun
Type Plaid
Længde 170 cm
Bredde 130 cm
Stof 100% bomuld
Kvalitet Crinkle bomuld
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering
Vaskeanvisning 30 graders mild vask, tørretumbler 1 dot (lav temperatur), ingen strygning, ingen blegning
F&H EAN 5722000135678

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere