Chat with us, powered by LiveChat

Norhland plaid Gylden brun ( Wood Trush ) 130 x 170 cm

499 kr

  • Uovertruffen kvalitet
  • GRATIS levering 1-5 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Standard 100 by OEKO-TEX - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Beskrivelse

Gylden brun – Wood Trush
Wood Trush er den smukke gylden brune farve, der er varm og som med sit mørke look ser meget elegant og eksklusiv ud. I et hvidt eller neutralt rum, kan plaiden fra Norhland tilføre en ekstra varme og dybde der skaber liv i sofaen eller sengen. Farven er især god til dig der elsker jordfarver og de mørke nuancer, men fungerer også rigtig fint i en kombination med lyse tekstiler, og pastelfarver da den er god til at skabe en smuk kontrast. Wood Trush er mørkebrun med gyldne undertoner som fremhæver plaiden og dens varme så fint. 

De nye plaider fra Norhland i strik er udformet i et klassisk og stilrent design, i enkle og tidløse farver der gør det let at kombinere plaiderne med forskellige puder for at skabe personlighed i rummet. En plaid af strik gør oplevelsen mere varm og hyggelig, og kan give dit hjem en følelse af ro og hygge.

Forkæl dit soveværelse eller stue med en smuk plaid fra Norhland, af rene linjer og rolige farver der påvirker dine sanser, eller giv det i gave til en du holder af. 


Vaskeanvisninger:
Det anbefales at plaiden vaskes på 30 grader ved en mild vask. Plaiden kan ikke kommes i tørretumbleren. Undgå strygning og blegemidler.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Farve Gylden brun
Type Plaid
Længde 170 cm
Bredde 130 cm
Stof Pearl knit (Strik)
Kvalitet Strik
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering
Vaskeanvisning 30 graders mild vask, ingen tørretumbler, ingen strygning, ingen blegning, tåler ikke rens
F&H EAN 5722000135692

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere