Chat with us, powered by LiveChat

Norhland plaid Grå ( Flint Gray ) 130 x 170 cm

399 kr

  • Uovertruffen kvalitet
  • GRATIS levering 1-5 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Standard 100 by OEKO-TEX - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Beskrivelse

Flint Gray - Grå
Den grå plaid fra Norhland er et sikkert valg, med dens neutrale smukke farve der giver et køligt og nordisk udtryk, der let kan kombineres med andre farver i valget af pyntepuder og tekstiler. Den unikke egenskab ved denne farve, er at grå harmonerer godt med de fleste kulørte farver, og gør derfor grå til en oplagt mulighed for dig der ønsker et simpelt soverum eller stue, med mange muligheder for løbende at tilføje flere farver. En kombination af grå og sarte farver som rosa, skaber et roligt og feminint udtryk, mens en kombination af grå og stærke farver som mørkeblå eller gul skaber et rum der emmer af ro og fordybelse. Dermed er en grå plaid en god mulighed for at fremhæve din personlighed med, da den kan kombineres på mange måder. 

De nye plaider fra Norhland af crinkle stof er udformet i et klassisk og stilrent design, i enkle og tidløse farver der gør det let at kombinere plaiderne med forskellige puder til at skabe personlighed i rummet. Crinkle stof har en smuk og naturlig krøllet tekstur i stoffet, som får plaiden til at se rolig og indbydende ud.

Forkæl dit soveværelse eller stue med en smuk plaid fra Norhland, af rene linjer og rolige farver der påvirker dine sanser, eller giv det i gave til en du holder af. 

Vaskeanvisninger:
Det anbefales at plaiden vaskes på 30 grader ved en mild vask. Plaiden kan kommes i tørretumbleren ved lav temperatur. Undgå strygning og blegemidler.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Farve Grå
Type Plaid
Længde 170 cm
Bredde 130 cm
Stof 100% bomuld
Kvalitet Crinkle bomuld
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering
Vaskeanvisning 30 graders mild vask, tørretumbler 1 dot (lav temperatur), ingen strygning, ingen blegning
F&H EAN 5722000135661

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere