Chat with us, powered by LiveChat

Norhland kuvertlagen Grå 120 x 200 cm

349 kr

Beskrivelse

Det grå kuvertlagen fra Norhland er en neutral smuk farve der giver et køligt og nordisk udtryk, der let kan kombineres med andre farver i valget af sengetøj, puder eller sengetæpper. Den unikke egenskab ved denne farve, er at grå harmonerer godt med de fleste kulørte farver, og gør derfor grå til en oplagt mulighed for dig der ønsker et simpelt soverum, med mange muligheder for løbende at tilføje flere farver i form af sengetøj, puder eller et sengetæppe. En kombination af grå og sarte farver som rosa, skaber et roligt og feminint udtryk, mens en kombination af grå og stærke farver som mørkeblå eller gul skaber et rum der emmer af ro og fordybelse.

 

Lagnerne fra Norhland er lavet i et klassisk og stilrent design, der passer til den nordiske indretningsstil, og det moderne hjem. Det smukke æstetiske udtryk der er et gennemgående tema for Norhland, kommer også til udtryk i den nye kollektion af lagner, med de rolige farver og bløde materialer.
Kuvertlagnet fra Norhland er produceret med omtanke for miljøet, af høj kvalitet der kan mærkes, for at sikre dig den bedste sovekomfort. Det er fremstillet af 100% bomuld, som får sengetøjet til at føles blødt og skånsom mod huden.  

Forkæl dit soveværelse med smukt og luksuriøst kuvertlagen fra Norhland, af rene linjer og rolige farver der påvirker dine sanser.

 

Vaskeanvisninger:

Det anbefales at kuvertlagnet vaskes på 60 grader, hvor det frarådes at anvende kemiske produkter eller blegemiddel. Lagnet kan også kommes i tørretumbleren ved normal temperatur, og kan stryges på max 150. grader.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Farve Grå
Type Kuvertlagen
Længde 200 cm
Bredde 120 cm
Stof 100% bomuld
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering
Vaskeanvisning 60 graders vask, tørretumbler 2 dots (normal temperatur), strygning 2 dots (max. 150 grader), ingen kemisk rens, ingen blegning
Vævning 200tc Percale
Længde 200 cm
Bredde 120 cm
F&H EAN 5722000135494

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere