Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Eksklusive og elegante madrasser - find din drømmemadras her

Den helt rigtige madras kan være med til at sikre, at du får ikke bare en god, men en eksklusiv nattesøvn hver nat. Det kan dog være svært at finde en madras, der både passer til dig, din krop og dit budget - især, når udvalget er så stort, som det er. 

Hos Sengetid.dk ønsker vi at gøre det både nemt og trygt for dig at finde din drømmemadras. Derfor har vi samlet kvalitetsmadrasser, der alle er elegante i deres design og eksklusive i deres komfort et og samme sted - og så er de alle til en fordelagtig pris.

 

Billige kvalitetsmadrasser - sublim support og eksklusiv komfort

At købe en ny madras er en vigtig investering i din nattesøvn og hertil din generelle sundhed. Det vil vi gerne hjælpe dig med her hos Sengetid.dk, hvorfor du udelukkende finder madrasser af højeste kvalitet til den bedste pris her hos os - og så kan du tilmed få helt op til 60% rabat på dem. 

Alle vores billige madrasser giver sublim support og eksklusiv komfort til dig og din krop, samtidig med, at de er elegante og stilfulde i deres design, hvorfor de kan passe ind i både det lille og det store soveværelse, børne- og teenageværelset, gæsteværelset og studieboligen. Du vil derfor med garanti kunne finde din drømmemadras her hos os. 

Vælg den madras, som passer allerbedst til dig og din krop

Hvilken madras, der passer allerbedst til dig afhænger af, hvilken kropstype, du har og dine personlige præferencer. Hos Sengetid.dk har vi et bredt udvalg af forskellige typer af madrasser, som hver især har sit sæt af særlige egenskaber, men som alle er af høj kvalitet og giver den bedste liggekomfort.

Boxmadrasser

Boxmadrassen er til dig, der drømmer om en komplet, elegant seng i en fasthed, som passer til dig og din kropstype. Alle vores boxmadrasser er i sit øverste lag udstyret med et lag af pocketfjedre, som har hele fem komfortzoner, hvorfor de kan give dig og din krop optimal støtte og stabilisering til alle de steder, der har brug for det.

Topmadrasser

Med en den rigtige topmadras, kan du på nem og simpel vis øge sengekomforten. Du kan vælge mellem to typer af topmadrasser - en med latexkerne og en med skumkerne - hvoraf den ene er god til dig, der har tendens til at svede meget om natten, mens den anden vil tilpasse sig din krop og sørge for, at du ikke fryser. 

Springmadrasser

En springmadras, er til dig, der godt kunne tænke dig en madras, som giver god ventilation og dermed også afkølingseffekt - og er altså god, hvis du har tendens til at få det rigtig varmt om natten. 

Få eksperthjælp - og invester helt rigtig

Du får, uanset valget af madrastype, en kvalitetsmadras, som vil bidrage til, at du får en lækker, luksuriøs nats søvn hver eneste nat. Er du i tvivl om, hvilken slags madras, som passer allerbedst til dig og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 55 53, hvor vi står klar til at guide dig med vores eksperthjælp. Det vigtigste for er, at du investere helt rigtigt, således du kan få den bedste nattesøvn muligt.