Skummadrasser 

Der er 16 produkter.

Skummadrasser fra Sengetid

Skummadras i fantastisk kvalitet

Her på Sengetid.dk gør vi op med et væld af dårlige skummadrasser, som ganske enkelt ikke har en tilstrækkelig kvalitet til, at vi vil kategorisere dem som en madras. Derfor designer, udvikler og producerer vi selv vores egen skummadras på en fabrik i Jylland. Vi har hele tiden fokus på vores altoverskyggende mæ...

Skummadrasser fra Sengetid

Skummadras i fantastisk kvalitet

Her på Sengetid.dk gør vi op med et væld af dårlige skummadrasser, som ganske enkelt ikke har en tilstrækkelig kvalitet til, at vi vil kategorisere dem som en madras. Derfor designer, udvikler og producerer vi selv vores egen skummadras på en fabrik i Jylland. Vi har hele tiden fokus på vores altoverskyggende mærkesag, som er kvalitet frem for alt, da vi er af den overbevisning, at alle fortjener en god nattesøvn og dermed en god seng. Derfor har vi udviklet vores egen opskrift på, hvad en rigtig god skummadras er, så du kan få en hos os til en favorabel pris. Alle dyre mellemled er skåret væk, da vi er 100% online drevet. Du slipper derfor for at betale en ekstra høj pris for et produkt hos en forhandler, som også har en husleje at tage hensyn til. Her på Sengetid.dk finder du udelukkende gode senge og madrasser, som er fremstillet af de bedste materialer til nogle af nettets skarpeste og mest konkurrencedygtige priser. Sengetid.dk er lig med god nattesøvn.

Ud med koldskum - ind med latex

Vi har som nævnt gjort op med ringe skummadrasser, som ikke har nogle særlige egenskaber. Koldskum, som de fleste dårlige er fremstillet af, giver ikke nogen form for støtte. Derfor har vi valgt at sige, at en skummadras fra Sengetid.dk skal være bygget på en Latex skum. Her kan vi stå 100% inde for kvaliteten, da vi også anvender den i vores topmadrasser. Latex er et utrolig stærkt og langtidsholdbart materiale, hvilket gør det rigtig anvendeligt i madrasser og særligt skummadrasser. Med Latex får du ganske enkelt en skummadras af meget bedre kvalitet, som bidrager til, at du har en madras i mange flere år. En madras, der bevarer sine unikke kompetencer og er med til øge niveauet af komfort og ens generelle livskvalitet. God nattesøvn er basis for vores helbred, hvorfor en god søvn er essentiel.

Giver formidabel støtte og bevægelighed

Grunden til at Latex er så populært og bruges i rigtig mange madrasser, er, at det har en vidunderlig evne til at give støtte. Det er særligt elastisk, og støtten mobiliserer sig, hvor du har mest brug for det. Der, hvor du vejer mest, vil den presse imod, således at du opnår den bedst mulige ergonomiske stilling. Det er særligt rygsøjlen, der tilgodeses, da denne optimalt set ligger parallelt med sengerammen på din seng. Intet materiale giver bedre individuel støtte end Latex, hvorfor vi klart anbefaler denne og selv bruger den i samtlige af vores skummadrasser. Med afsæt i at etablere det stærkeste og mest stabile fundament, som er behageligt og komfortabelt hele vejen igennem, anser vi en skummadras som værende en utrolig vigtig brik, der optimerer søvnkvaliteten.

 

Én af de andre store fordele ved at anvende Latex er, at du får umådeligt stor bevægelighed, da skummet ikke former sig efter din krop, som du for eksempel ser det ved en memory skum. Du har nemmere ved at finde fæste og indfinde dig i en god liggeposition, når du ligger på en skummadras af Latex. Står og skal vælge mellem en skummadras og en springmadras, skal du se på din vægt. Vejer du mere end 90 kg, vil vi anbefale, at du i stedet tager en springmadras, da den blandt andet har en kerne med fjedre, som giver en højere grad af hårdhed og støtte.

Velegnet i en elevation- eller kontinentalseng

Man vil normalt aldrig bruge en skummadras alene på gulvet. Den er bedst i kombination med for eksempel en boxmadras eller i en sengeramme, da den har behov for at kunne ånde optimalt. Det kan den ikke, hvis den ligger direkte på gulvet. Derfor er den velegnet i en elevationsseng eller en kontinentalseng, da du har mulighed for at give din seng et lag blød komfort, som samtidig giver fornem støtte og stabilitet, hvor du har mest brug for. Ønsker du at optimere din nattesøvn med en stabil og trykaflastende madras, kan du trygt vælge en skummadras til elevations- eller kontinentalseng.

God ventilation og luftcirkulation

Har du brug for en madras, der giver god luftcirkulation og ventilation, så du holder dig frisk og tør hele natten, er en skummadras ideel, da Latex skummet har en fortrinlig evne til at lede og skille sig af med varmen. Sætter du pris på ikke at overophede om natten, så din krop bevarer en god og stabil temperatur hele natten, er en skummadras af Latex at foretrække. Grunden til, at man ikke vil bruge en memory skum her, skyldes, at man typisk har en topmadras ovenpå madrassen. Man vil derfor ikke få udbytte af at kunne synke ned i madrassen - og desuden vil den med tiden ikke kunne holde sig frisk på samme måde, da den holder på varmen, og der i højere grad er kropsvæsker, som trænger ned i skummet.

Læs mere »
Produkt føjet til produktsammenligning!